Βαθμολογία

Ανακοίνωση της ΕΠΣΝΛ για τα πρωταθλήματα

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι λόγω της αλλαγής της ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, η ώρα έναρξης όλων των μεσημεριανών αναμετρήσεων εκείνης της ημέρας μεταφέρθηκε μισή ώρα αργότερα.
Ως εκ τούτου για το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου 2024 έως και 14 Απριλίου 2024 η ώρα έναρξης των ανδρικών αγώνων ορίζεται η 16:30. Από τις 20 Απριλίου 2024 έως και το τέλος του πρωταθλήματος οι αγώνες θα έχουν ώρα έναρξης στις 17:00.
Επιπλέον, λόγω των πολλών αιτημάτων που υποβάλλονται στη γραμματεία της Ένωσης για αλλαγές αγώνων, υπενθυμίζεται – όπως ρητά αναφέρεται και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος – πως τα αιτήματα πρέπει να κατατίθενται το αργότερο 11 ημέρες πριν την ορισθείσα ημερομηνία του αγώνα, ενώ όσον αφορά τους αγώνες του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που μπορεί να υπάρχει, η αλλαγή επιτρέπεται μόνο για εξαιρετικά σοβαρό λόγο.
Καλούνται τα σωματεία να σεβαστούν την παραπάνω απόφαση ώστε να τηρηθεί η αξιοκρατία και οι αναμετρήσεις να διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα.