Βαθμολογία

Νίκη και κορυφή για την Θύελλα Ελάτειας

Η Θύελλα Ελάτειας βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ μετά την ευρεία νίκη με σκορ 5-1 επί του Θερμαϊκού Στομίου και σε συνδυασμό με τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Αμυγδαλή κόντρα στο Καλοχώρι.

Στο 10’ δυνατό σουτ στο «γάμα» του Βαγγέλη Σολωμού και ο Σπύρος Γκαραγκούνης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 18’ ωραία σέντρα του Σπύρου Γκαραγκούνη και ο Ντέϊβιντ Δημητρώφ το 0-2.

Στο 26’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεαρού Βαγγέλη Σολωμού, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  28’ και 35’ χαμένα τετ α τετ του Δημητρώφ και του Φάρα. Στο 45’ ο Σπύρος Γκαραγκούνης εξ’ επαφής έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στην επανάληψη ο Λάζος με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 58’ ο Τάκης με δυνατό σουτ έκανε το 0-4. Το Στόμιο μείωσε στο 60’ για το 1-4 με το πλασέ του Δημήτρη Καρέντζου ύστερα από την πάσα του Τσιάρα. Και στο 80’ ο Παναγιώτης Τάκης με δυνατό σουτ (30 μέτρα) έκανε το τελικό 1-5.

Στην επανάληψη οι νικητές πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Λάζο στο 55’, Καραγκούνη Ν. στο 65’ και Τάλη στο 75’. Ο Δημήτρηε Καρέτζοε πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους στο 70’.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Αλεξίου (40’ λ.τρ. Οικονόμου Χ.), Οικονόμου Π. (46’ Τσερίκου), Δάλλας, Καρέτζος, Γραβάνης, Οσμάνι, Τσιάρας Γ., Ταπατάς Ν., Οικονόμου Κ., Οικονόμου Ρ., Λιόλιος (60’ Ζαρλάβαλος).

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Καραναστάσης, Καραγκούνης Ν., Διαμαντάκης, Καραγκούνης Γ., Τάκης, Καραγκούνης Χ., Φάρα (46′ Πανδρεμένος), Σολωμός, Γκαραγκούνης Σ. (60′ Στογιάννης), Λάζος, Δημητρώφ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ