Βαθμολογία

Νίκες για τους πρωτοπόρους

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ DE TOX (16/3).

ΠΟ Ελασσόνας-Όλυμπος Γόννων 4 – 0

Ο Π.Ο.Ε. επικράτησε με 4-0 απέναντι στους Γόννους, με τον Παλάσιος να σημειώνει χατ τρικ. Στο 6’ ο Παλάσιος έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0. Στο 60’ βρήκε ξανά δίχτυα για το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Καραμούλας.

Π.Ο.Ε. (Βαγγέλης Στουρνάρας): Γούπος, Λαγός, Μπούσιας (78′ Τσιπλικιάρης), Κριεζής, Ρολντάν, Παλάσιος (78′ Τσιόγκας), Μουλτσιάς (78′ Γκανάτσιος), Ιγγλέζος (55′ Καραμούλας), Κορτσάρι, Κουκούλης, Κωνσταντινίδης (59′ Μαλάκος).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αθανασιάδης, Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Γελαλής (72′ Κίτσιος), Λιόγκας (56′ λ.τρ. Κόκρας), Αλεξίου (46′ Ζαϊρές), Γκουγκουλιάς (46′ Γκαραβέλας), Σερίφης, Σέτζας, Κακούσιος.

Σμόλικας Φαλάνης-Ιπποκράτης 1 – 0

Με τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Παρασκευούδης στο 79’ μετά από προσπάθεια του Κακαβίτση, ο Σμόλικας πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ιπποκράτη.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Μπαρούτας, Ντανίκας (46’Αλατάς), Πόνηρος, Μπαργιώτας, Γούτος, Χριστακέας (85’ Πίτσης), Φούντογλου, Γκατζούλης, Γκανάβας, Κακαβίτσης (80’ Χαρισούλης), Παρασκευούδης.

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Βαγενάς, Χονδής, Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Φραχόλι Ο., Βίλλης, Καραμπλής, Μαραμής, Καραγιάννης (85′’ λ.τρ. Κουμαρόπουλος), Κατσάρας, Παπακωνσταντίνου.

Δόξα Αργυροπουλίου-Δαμασιακός 2 – 3

Ο Δαμασιακός επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-3. Οι Λούτσος στο 6’, Λέτσιος στο 18’ και Καρακάνος στο 43’ έκαναν το 0-3. Από την άλλη ο Δημήτρης Κίτσιος σκόραρε δύο φορές στο 57’ και 70’ για το τελικό 2-3.

Αργυροπούλι (Γιώργος Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Κάσα, Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ., Τσιρογιάννης, Καραστέργιος, Κατσαρός, Γουρνάρης, Τσιάγκος, Λέκα, Μάρκο.

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Νικολακούλης. Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (79′ Κουτρότσος), Καρακάνος, Φορτούνας, Σκόμπας, Τσάτσος, Λούτσος (72′ Ζυγούρης), Λέτσιος, Τσατσελάρι.

ΑΟ Μαυροβουνίου-Φαλανιακός 2 – 1

Το Μαυροβούνι αν κι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Φαλανιακό κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1. Ο Γκανάτσας στο 25’ έκανε το 0-1 και ο Ραφαήλ Εμμανουήλ στο 28’ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 78’ ο Κώστας Πράπας χάρισε τη νίκη στο Μαυροβούνι για το τελικό 2-1.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ., Πλίτσης, Μπατζέλας Ν., Εμμανουήλ (70′ Καρατζούκος), Σταυροθεόδωρος, Μπέτσης (90′ Ριζόπουλος Δ.), Πιτσίλκας (58′ Πράπας), Κυριακίδης (58′ Ακριβόπουλος, 90′ λ.τ. Γκουζιώτης).

Φαλανιακός (Τάκης. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Χοτάι (60′ Ραμάι), Σούλι, Καρακίτσιος, Πάνου, Γκανάτσας, Πανταζής, Αντωνόπουλος, Μαλάκος (75′ Αλιάι), Κυρίτσης, Ιωαννίδης.

Ηρακλής Λάρισας-Πελασγιώτιδα 4 - 0  

Ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε στην έδρα του με σκορ 4-0 την Πελασγιώτιδα. Στο 45’ με κεφαλιά του Ράμα, μετά από  εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρούλη έγινε το 1-0. Στο 49’ ο Νίκος Ζτούπης με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Στο 60’ ο Βαϊος Νταφόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βέλα πέτυχε το 3-0 και στο 80’ ο Κώστας Παϊτέρης εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Βέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον Ηρακλή Λάρισας.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Αναγνώστου (46’ Μαξακούλη), Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Παπαγεωργίου (46’ Γκαλαφάγκας), Ζαχαρούλης (46’ Βέλα), Ζέρβας, Νταφόπουλος (73’ Καμέας), Ζτούπης (73’ Βύρλας), Ράμα.

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Τρέχας, Λιλελάρι, Χατζηϊωάννου, Γελαλής, Δάσσιος, Φώλιας (62’ λ.τρ. Σαντιμπαντάκης), Οσμάνι, Βράκας, Κουσιώρας (73’ Μερτζανίδης), Ζήκος, Ποτός (73΄Ανυφαντής).

Ανθούπολη-Απόλλων Λάρισας 4 – 1

Η Ανθούπολη πήρε τη νίκη στην επιστροφή του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο της Ανθούπολης. Το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας διεξήχθη στο γήπεδο Μελίας με τελικό σκορ 4-1. Ο Κουβελάς σημείωσε τρία γκολ (12’, 30’, 71’), ενώ σκόραρε και ο Μούτσα στο 23’. Για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Γιασιάς στο 86΄.