Βαθμολογία

Πλησίασε την κορυφή η Ελάτεια, 2-0 την μαχητική Δόξα Ομορφοχωρίου

Η Θύελλα Ελάτειας παρότι παρατάχθηκε με έξι βασικές απουσίες, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη μαχητική Δόξα Ομορφοχωρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) και την 15η αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με αυτή τη νίκη η Ελάτεια του κ. Θοδωρή Σολωμού, μείωσε τη διαφορά από την 1η θέση που είναι το Καλοχώρι (είχε ρεπό) στους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κυρίως στο χώρο του κέντρου με πολλές μονομαχίες εκατέρωθεν και ευκαιρίες λιγοστές.

Στο 6’ ωραία άλλαξαν ο Λάζος με τον Δημητρώφ, τελικός αποδέκτης ο Βαγγέλης Σολωμός, που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα από την εστία του Μπίτη.

Πίεσαν ασφυκτικά οι φιλοξενούμενοι. Στο 15’ και 20’ τα σουτ του Καββαδία μέσα από την περιοχή και του Καπετάνιου έφυγαν άουτ.

Καλή στιγμή για την Ελάτεια στο 45’ όταν ωραία πάσα έβγαλε ο Σπύρος Γκαραγκούνης για τον Βαγγέλη Σολωμό που ήταν και εκ των διακριθέντων, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπίτη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 47’ ωραία ενέργεια από τον Βαγγέλη Σολωμό και ο Ντέϊβιντ Δημητρώφ με ωραία διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδικό τετ α τετ αφού το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Στο 67’ ύστερα από ωραία σέντρα του Λάζου, ο 14χρονος Γιώργος Στογιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή για τη Θύελλα, κατάφερε με την 3η προσπάθεια να νικήσει τον κίπερ του Ομορφοχωρίου και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 72’ μεγάλη απόκρουση από τον Μπίτη σε κόρνερ, στο ωραίο σουτ του Τάκη.

85’ και 89’ ο Καπετάνιος στην πρώτη περίπτωση έκανε το σουτ ανενόχλητος και έφυγε άουτ και στην επόμενη φάση φάουλ εκτέλεσε ο φορ της Δόξας, την μπάλα απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Ελάτειας.

Απουσίες για την Ελάτεια ήταν οι: Τσιτώτας, Πανδρεμένος Σ., Μουσταφά, Ζάρρας Β., Γκαραγκούνης Χ., Καραναστάσης Π.

*Η διοίκηση της Δόξας Ομορφοχωρίου θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Δόξας Χρήστου Μουστάκα που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα Βαγγέλη Μουστάκα.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Πανδρεμένος Ρ., Διαμαντάκης, Ζάρρας Γ., Γκαραγκούνης Ι., Γκαραγκούνης Ν., Λάζος, Φάρα (67’ Στογιάννης Γ.), Σολωμός Ε., Γκαραγκούνης Σ., Τάκης Π., Δημητρώφ (78’ λ.τρ. Στογιάννης Ν.).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Σπυρόπουλος, Μαξιμιάδης Α., Καρανικόλας, Μουστάκας Χ., Τσακαβίτης, Κωσταρέλος, Δαμασουλιώτης (78’ Χατζόπουλος), Μωραΐτης (49’ Κατσούλης), Καββαδίας (71’ Χατζηδάκης), Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Κουβατάς, Σκριάπας.