Βαθμολογία

Ήταν η βραδιά των προπονητών της Λάρισας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε τη Δευτέρα (26/2) ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας στις εγκαταστάσεις «Super Bowling».

Της Βάσως Γκατζούλη

Παράλληλα στο πλαίσιο της βραδιάς έγινε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Τέλος στην όμορφη βραδιά ο Σύνδεσμος έκανε και πέντε τιμητικές βραβεύσεις.

Οι βραβεύσεις

Πρώτη βράβευση έγινε για τον προπονητή κ. Κώστα Κατσάρα ο οποίος δεν μπόρεσε να βρεθεί στην όμορφη βραδιά και το βραβείο του παρέλαβε ο συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων της Α.Ε. Κιλελέρ κ. Ευριπίδης Βακουφτσής.

Δεύτερη βράβευση για τον κ. Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος δεν ήταν εφικτό να βρεθεί στην εκδήλωση.

Τρίτο βραβείο για τον κ. Φεραίο Γιαννακό για την άνοδο της Δόξας Αργυροπουλίου στην μεγάλη κατηγορία. Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά και τον προπονητή κ. Ιωάννη Τσαλάγγα, αφού είχε αναλάβει την ομάδα στον πρώτο γύρο, ενώ εκείνος πήγε στον δεύτερο γύρο.

Τέταρτο βραβείο για τον κ. Δημήτρη Μητσή όπου και εκείνος με τη σειρά του ανέβασε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Και πέμπτο βραβείο, αυτό που είχε την μεγαλύτερη αξία για τον Σύνδεσμο και για τον επίτιμο πρόεδρο των προπονητών, τον κ. Αποστόλη Νεμπεγλέρα, που όπως τόνισε ο κ. Θανάσης Μπάρδας εκ μέρους του Συνδέσμου πως «αν θα μιλούσαμε για τον κ. Νεμπεγλέρα θα έπρεπε να απαριθμήσουμε πολλές σελίδες για την μεγάλη του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα και το φλουρί βρήκε ο προπονητής του ΠΑΟΛ Αβέρωφ κ. Θανάσης Δουζένης που κέρδισε ένα μπουφάν «Nike».

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμα του Ηλία Σελιώνη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος και εκ μέρους του Δήμου ο κ. Βάϊος Κυριτσάκας (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εύρυθμης Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος).

Το athleticlarissa και η Βάσω Γκατζούλη ήταν εκεί και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.