Βαθμολογία

Νίκες για Ανθούπολη, Μαυροβούνι, Άγιοι Ανάργυροι και Αργυροπούλι

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ DE TOX (25/2).

Ανθούπολη-Δωτιέας Αγιάς 2 – 0

Η Ανθούπολη συνέχισε νικηφόρα, αυτή τη φορά επικράτησε στα Βούναινα του Δωτιέα Αγιάς με σκορ 2-0. Μόλις στο 5’ ο Γιαννακόπουλος άνοιξε το σκορ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 20’ ο Βλαχάκης.

Ανθούπολη (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Λάϊος, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Σκούπρα, Πανταζής (80′ Πολίτης), Αργύρης (75′ Καραλούλης), Κουβελάς, Μπλέντι (75′ Καραγιάννης), Παπαδάκος (70′ Μαριγκούδης), Βλαχάκης.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Πασχαλίδης, Τσακάλι (80′ λ.τρ. Λέσι), Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς, Γκουντίκας (46′ Σαΐτης), Παπαϊωάννου (46′ Μάνσε).

ΑΟ Μαυροβουνίου-Πελασγιώτιδα 3 – 2

Το Μαυροβούνι κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του απέναντι στην Πελασγιώτιδα με σκορ 3-2.

Στο 26’ ο Καρατζούκος άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 41’ και 43’ ο Φώλιας έφερε το ματς «τούμπα» για το 1-2. Δύο λεπτά μετά ο Μπάγκας Δ. έκανε το 2-2 και στο 76’ ο Εμμανουήλ με πέναλτι χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το 3-2.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ. (46' Σταυροθόδωρος), Πιτσίλκας (67' Πλίτσης), Μπατζέλας Ν., Καρατζούκος (60' Ακριβόπουλος), Σταμέκος, Μπέτσης, Εμμανουήλ (75' Γκουζιώτης), Πράπας (67' Κυριακίδης).

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Χατζηϊωάννου, Λιλελάρι (71' Γκάνας), Ζήκος, Γελαλής, Σκούπρας (82' Μερτζανίδης), Δάσσιος, Φώλιας, Κουτσικούλης, Οσμάνι, Καλούσης (60' Χατζηκαμαγιάννης).

Δόξα Αργυροπουλίου-Ιπποκράτης 4 – 1

Σημαντική νίκη για την Δόξα Αργυροπουλίου που κέρδισε στην έδρα του τον Ιπποκράτη με σκορ 4-1. Ο Τσιάγκος στο 37’ άνοιξε το σκορ για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 43’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 59’ ο Τσιάγκος και πάλι σκόραρε για το 3-0 με πέναλτι και στο 61’ ο Κίτσος Δ. σημείωσε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ιπποκράτης ήταν να μειώσει στο 65’ με το νεαρό Ασίκογλου. Τέσσερις απουσίες με σοβαρούς τραυματισμούς για τον Ιπποκράτη (Ντόβας, Ζυγούρης, Βούγιας και Κεντερλίδης) και άλλες τρεις για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους δεν άφησαν πολλά περιθώρια....

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Μπουρονίκος, Γουρνάρης, Καραστέργιος, Δασκαλόπουλος (3' λ.τρ. Τσιάγκος, 60' λ.τρ. Τσένα), Τσιρογιάννης, Λέκα Σ. (60' Δεμίσης), Κατσαρός, Λάλλος, Φουρκιώτης (46' Βογιατζής Ν.), Κίτσος Π., Κίτσος Δ.

Α.Ο.Ι. (Γιώργος Χατζής): Βαγενάς (73' λ.τρ. Κουμαρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Κουρούκας, Φραχόλι Ο., Φραχόλι Φ., Κατσάρας, Χονδής, Ασίκογλου, Παπαδόπουλος (62' Καραγιάννης), Δερμετζογλου, Ελιζόπουλος.

Δαμασιακός-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 0 – 1

Mε τέρμα που σημείωσε ο Ζήσης Γεωργούλας στο 82’ ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην δύσκολη έδρα του Δαμασιακού.

Τρίποντο που δίνει ελπίδες στην ομάδα του κ. Δημήτρη Μητσή για το στόχο της παραμονής. Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 45’ λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα, Μπαταβάνη.

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμο, Καρακάνος, Σκόμπας, Τσιάλτας Θ. (71′ Ζυγούρης), Τσάτσος, Λέτσιος, Λούτσος (71′ Δεληχάς), Τσατσελάρι.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Μπαταβάνης, Δοξαριώτης, Κατσογιάννης, Παναγιώτου, Πλατής, Χασιώτης, Φυτιλής (28′ λ.τρ. Νούσιος), Γουσόπουλος (76′ Φανίδης), Παπαδόπουλος, Τζεμολάρι, Παιδής (70′ Γεωργούλας).