Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στο Μελισσοχώρι!

Αστέρας Μελισσοχωρίου και ΠΑΟΛ Αβέρωφ αναμετρήθηκαν και παρέμειναν στην «λευκή» ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και βάση ευκαιριών το Μελισσοχώρι ήταν εκείνο που είχε τον πρώτο λόγο για να πετύχει γκολ.

Σίγουρα το Αβέρωφ από την μεριά του το βόλευε και η ισοπαλία έτσι ώστε να διατηρήσει τη απόσταση των πέντε βαθμών από τον Αστέρα κάτι που και πέτυχε.

Στο 19’ ο Μπιρόλ έκανε το ωραίο σουτ, μεγάλη απόκρουση του Παπαϊωάννου σε κόρνερ. Στο 35’ καλό σουτ του Καραμάνου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 38’ για το Αβέρωφ το σουτ έκανε ο Μπέης από κοντά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Μελισσοχώρι ήταν στο 45’ όταν την κεφαλιά έκανε από κοντά ο Κολοβός και ο Βαγγέλης Γούτος έσωσε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 68’ ωραία άλλαξαν ο Παπαναστασούλης με τον Σπανό, αυτός επιχείρησε τουλάχιστον δύο φορές να κάνει το σουτ αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Πίεσε ασφυκτικά το Μελισσοχώρι μέχρι το τέλος για να μπορέσει να πάρει την πολύτιμη νίκη, όμως το Αβέρωφ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και δεν το επέτρεψε.

Στο 71’ το σουτ του Καραμάνου έφυγε άουτ. Το Μελισσοχώρι ζήτησε πέναλτι στο φινάλε του ματς, όμως ο ρέφερι ήταν κοντά και έδειξε το ματς να συνεχιστεί σε μία φάση που όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι η μπάλα χτύπησε σε χέρι παίκτη του Αβέρωφ.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Καραπαρίσσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Καραμάνος, Τσιαντούλης, Χριστώνης, Βασιλειάδης (57’ Νικολαΐδης – 92’ Βογιατζής), Παπαδούλης (75’ Νικόλι).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας): Παπαϊωάννου, Στεργίου, Μπαντέλας, Γούτος, Λιάπης, Βασιλόπουλος, Τάτσης (75’ λ.τρ. Χάνι), Γκουτσιούδης, Μήτρος (85’ Γιαννούκας), Μπέης (52’ Σπανός), Καζάνι Κ. (52’ Παπαναστασούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Μίχος.