Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Δασοχώρι

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων μοιράστηκαν από έναν βαθμό δίχως σκορ σε έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα.

Στο 25′ ο Τσιάκος έκανε την σέντρα με τον Παπακωνσταντίνου να μπαίνει με το κεφάλι στην πορεία της μπάλας όμως αυτή κατέληξε άουτ. Στο 30′ ο Τσιάκος σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην τελευταία ουσιαστική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιάκος έκανε την πάσα στον Παπακωνσταντίνου αυτός βρέθηκε σε θέση βολής όμως σούταρε χλιαρά πάνω στον Κωνσταντίνου.

Ένα σουτ του Κουρτεσιώτη στο 60′ ήταν η πρώτη υποψία τελικής ευκαιρίας. Στο 65′ ο Καρβούνης σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Ενώ εν συνεχεία αρχικά το σουτ του Κουρτεσιώτη κόντραρε και πέρασε σε νέο κόρνερ ενώ η προσπάθεια του Σώκου σταμάτησε στα σώματα και έτσι έληξε ο συναγερμός στα καρέ του Φαλανιακού.

Από εκεί και έπειτα ο Φαλανιακός πήρε την μπάλα όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έφτασε σε τελική ευκαιρία.

Μάλιστα ο Αχιλλέας στο 88′ είχε και την τελευταία του καλή ευκαιρία όταν ο Τσιάκος έκανε το σουτ με τον Κωνσταντίνου να διώχνει σε κόρνερ. Από εκεί και έπειτα δεν υπήρξε κάτι άλλο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Σούλι, Πανταζής, Πάνου, Γκανάτσας, Αλιάι, Αντωνόπουλος (75′ Μαλάκος), Κωστόπουλος (75′ Ραμάι), Σβερκούλης (46′ λ.τ. Ντανίκας, 88′ λ.τ. Αλατάς), Ιωαννίδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης – Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Κουρτεσιώτης, Σώκος, Σταμπουλής (67′ Γκουγκουλιάς) , Αετόπουλος, Καρβούνης (65′ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου, Τσιάκος, Κερμελίδης (75′ Κομισόπουλος)

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Γκαρέλης, Καραμαγκιόλας.