Βαθμολογία

Με φόρτσα τα πανιά, η Αναγέννηση Καλοχωρίου!!!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου, αναμετρήθηκε με τον Θερμαϊκό Στομίου για το τελικό 4-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ζουν το μεγάλο τους όνειρο, πραγματικά δεν τους σταματάει τίποτα.

Έχει χτιστεί μία ομάδα ζωγραφιά, με την μεγαλύτερη πινελιά αυτή του Γιώργου Δάκτυλα, που είναι ένας παίκτης ξεχωριστός για την κατηγορία.

Παρότι ο αέρας ήταν δυνατός, το Καλοχώρι σαν σε προπόνηση πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, αλλά η αγωνιστική απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, έτσι κατάφεραν στο 80’ απλά να μειώσουν στο τελικό 4-1.

Στο 5’ καλό σουτ του Δάκτυλα έφυγε κόρνερ. Στο 28’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Δούρου η μπάλα στα δίχτυα και 1-0.

Στο 29’ πέναλτι κέρδισε ο Δάκτυλας, εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0. Στο 38’ ο Λευτέρης Καραντώνης έβγαλε τη σέντρα και ο Γιώργος Δάκτυλας με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 44’ ο Γιώργος Νούσιος με ωραίο σουτ έκανε το 4-0. Και στο 80’ ο Ντένο Τσερίκου με σουτ γυριστό μείωσε στο τελικό 4-1.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Μπλούφας, Καραντώνης (60’ Σαμαρίνας), Παράφορος, Λίταινας Μ. (60’ Έξαρχος Αν.), Δούρος, Δάκτυλας, Φουσίκας (75’ Πίσσας), Ζησόπουλος (75’ Ανδρέου), Νούσιος.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Αλεξίου, Γραββάνης, Οικονόμου Κ., Δάλλας Δ., Χαϊνταρλής, Καρέντζος, Τσερίκου Ν., Οικονόμου Ρ., Τοπάλης (80’ Οικονόμου Χ.), Ζαρνάβαλος, Οικονόμου Π., Οικονόμου Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντάνταλης, Τζιμούρτος, Κουβατάς.