Βαθμολογία

AUTO TSOGIAS: «Ανεβάζει» τους παίκτες ψυχολογικά, δίνοντάς τους αυτοκίνητα

Στον εκθεσιακό χώρο της “AUTO TSOGIAS” επί της οδού Βόλου βρέθηκε και παρέλαβε το αυτοκίνητό του ο ποδοσφαιριστής μας Victor Stina από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Νικόλαο Τσόγια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η “AUTO TSOGIAS”υποστηρίζει χορηγικά την ΠΑΕ ΑΕΛ για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2023-24 ως “Silver Sponsor” φροντίζοντας πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών μας.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στη Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 45 ετών, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας.

Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.

Τώρα και μέσω του διαδικτύου, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις μας στο www.autotsogias.gr