Βαθμολογία

Δεν άξιζε την ήττα η ΑΕ Κιλελέρ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Κιλελέρ η οποία για την 21η Αγωνιστική του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο Φιλιππούπολης από την Νέα Αρτάκη.

Ματς με αρκετή ένταση και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με την ομάδα του Κώστα Κατσάρα να έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως δικαιούταν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Φουρκιώτης ήταν αυτός που άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. 

Του Χρήστου Δαϊρετζή

Το ματς: 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα και θέλησαν να πιέσουν και να αναγκάσουν σε λάθη τον αντίπαλό τους. Στο 7' ο Κούκος κέρδισε παλικαρίσια μια μονομαχία και έκανε ένα ξαφνικό δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την συμβολή των δοκών. Στο 13ο λεπτό οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων συνεργάστηκαν όμορφα με τελικό αποδέκτη τον Κατσαμάγκα που έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

Πέρα από αυτό το σημείο η αναμέτρηση αναλώθηκε σε δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και γύρω απ' αυτόν. Η ένταση όσο κυλούσε η αναμέτρηση ανέβαινε με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες και να βγάζουν αμφώτεροι νεύρα. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να γίνουν απειλητικοί μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το οποίο δεν παρουσίασε κάποια αξιόλογη στιγμή έπειτα από την προβολή του Κατσαμάγκα στο 13ο λεπτό. 

Μοιρασμένο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι δυνατές μονομαχίες έδειξαν από την αρχή της επανάληψης πως επρόκειτο για μια αναμέτρηση στην οποία τα πράγματα θα οδηγηθούν στην "κόψη του ξυραφιού". Στο 55' ο Παπαδάκης έκανε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μισιρλή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65ο όταν ο Σαλπιγκίδης εκτέλεσε φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής με τον Φουρκιώτη στην προσπάθειά του να απομακρύνει να νικάει τον Μισιρλή για το 1-0. 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κιλελέρ έψαξαν μέχρι το φινάλε την απάντηση. Στο 71ο λεπτό ο Χασομέρης εκτέλεσε φάουλ από τα όρια της περιοχής με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. Από πλευράς φιλοξενουμένων επικράτησε σκοπιμότητα και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά. Στον αντίποδα, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το φινάλε και το πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, ωστόσο αντιμετώπισαν ζητήματα στην τελική πάσα που θα "ξεκλείδωνε" την αντίπαλη άμυνα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. 

Διαιτητής: 

Παπαδόπουλος Γεώργιος(Μακεδονίας)

Βοηθοί: 

Γιατσίδης Παναγιώτης(Μακεδονίας) - Νικολής Νικόλαος(Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις: 

ΑΕ Κιλελέρ(Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Μπαρδάς(81' Δοδοντσάκης), Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης(72' Βλησαρούλης), Χατζής(81' Τζιάνης), Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Βαγενάς, Κούκος(63' Χασομέρης)

Νέα Αρτάκη(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου(54' Σπηλιώτης), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Γερογιάννης, Παπαδάκης(89' Ζαχαράκης), Λάμπρου(54' Μερτύρης), Παυλίδης(66' Ταυταρίδης), Ιορδανίδης, Σαλπιγκίδης(89' Μεταξάς)