Βαθμολογία

Ισοπαλία στον Παραπόταμο με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την Αμυγδαλή

Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων και Δόξα Αμυγδαλής αναμετρήθηκαν με τελικό σκορ 1-1. Η ισοπαλία δεν μαρτυράει σε τίποτα την εικόνα που είχε η Δόξα Αμυγδαλής, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Οσμάνι, Βούζα, Κολέτσι, Ντάφη, αφού εξ’ επαφής οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν άτυχοι να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο λεπτό για τα Αμπελάκια, το κόρνερ εκτέλεσε Κώστας Κόγιος και ο Θανάσης Τσίτογλου έκανε το 1-0. Στο 4’ το σουτ του Καψάλη βρήκε το κάθετο δοκάρι. Στο 8’ καλό σουτ του Κολέτσι, απέκρουσε με αυτοθυσία ο Τζουζέπε.

Στο 14’ για τον Άγιο Γεώργιο το σουτ του Κόγιου έξω από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας Τζουζέπε έκανε μεγάλες αποκρούσεις και αποσόβησε τους κινδύνους που παρουσιάστηκαν.

50’ και 53’ από θέση τετ α τετ ο Βούζας και ο Φλάβιο Κολέτσι, έκαναν τα σουτ, απέκρουσε ο Τζουζέπε. Η Δόξα κατάφερε στο 62’ να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Αντώνης Βούζας και Νίκος Ντάφης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων (Αχιλλέας Μάντζαρης): Τζουζέπε, Γκερλιώτης, Τσίτογλου, Κίκε (88′ λ.τρ. Καπετάνος), Μπαλογιάννης, Πλιούτσιας Αργ., Κόγιος, Γκαγκανάσιος (56′ Χατζής), Παρασκευάς, Σφέτσος Αλ. (82′ Μαλέκας), Καλόγηρος (82′ Καρκαντός).

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Κολέτσι Φ., Ανδρέου (30′ λ.τρ. Βέης), Ντινούλης, Αποστολόπουλος, Χατζόπουλος, Βούζας, Στεφανούλης, Καψάλης (70′ Γραμμενίδης), Οσμάνι, Ντάφης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ