Βαθμολογία

Πέρασε από το ανταγωνιστικό Αργυροπούλι, ο Όλυμπος Γόννων

Το παιχνίδι που έγινε στο Αργυροπούλι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Όλυμπο Γόννων, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, αφού είχε ένα και μοναδικό γκολ στο 44’ και έτσι το ματς έληξε 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύσκολα έβαλε η Δόξα Αργυροπουλίου στον Όλυμπο Γόννων, βάση παιχνιδιού και αποτελέσματος. Στο πρώτο μέρος ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν με την μαχητικότητά τους να κάμψουν την δύναμη των Γόννων, αφού αρχικά φύλαξαν τα νώτα τους και στη συνέχεια γινόταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Πάνω απ’ όλα μάρκαραν σωστά τους απειλητικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Δύο καλές στιγμές για τους Γόννους στο 3’ με το σουτ του Αλεξίου να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Και στο 25’ καλό σουτ του Αθανασιάδη στην κλειστή γωνία, ο Κιλιργιώτης αντέδρασε σωστά σε κόρνερ.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία για το Αργυροπούλι με τον Κίτσο Δ. που προ της εστίας τον σταμάτησε ο Μπούμπουλης Θ. σε κόρνερ.

Στο 44’ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Νίκου Γελαλή, ο Λεωνίδας Κωστούλας με αριστερό σουτ στο «γάμα» έκανε το 0-1 στην πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα.

Στο 49’ καλό σουτ του Αλεξίου και πάλι ο κίπερ της Δόξας έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 66’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Γελαλή, όταν πέρασε την άμυνα, έδωσε για τον Αθανασιάδη, που προ της εστίας τον σταμάτησε ο Δασκαλόπουλος.

Στο 83’ καλό σουτ του Κατσαρού έφυγε ελάχιστα άουτ για το Αργυροπούλι. Ενώ ένα λεπτό μετά ύστερα από κόρνερ του Κίτσου Δ., η κεφαλιά του Δασκαλόπουλου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Σίγουρα το αποτέλεσμα της ήττας για την Δόξα Αργυροπουλίου αφήνει μία πικρία, όμως όλοι οι παίκτες, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για αυτοθυσία για να σώσουν την ομάδα τους.

Από την άλλη ο Όλυμπος Γόννων έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές του και συνεχίζει στην προσπάθειά του να πλασαριστεί στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας κάνει μάλιστα και σημαντικές προσθήκες.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Κίτσος Π. (83’ Τσένα), Δασκαλόπουλος, Λάλος, Κίτσος Δ., Βογιατζής Ν. (64’ Βογιατζής Α.), Λέκα (66’ Καλόγηρος), Γουρνάρης, Τσιρογιάννης, Τσάγκος, Κατσαρός (83’ Καραστέργιος).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Σέτζας (60’ Κόκρας), Αλεξίου, Μπούμπουλης Θ., Περδίκης, Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Ζαϊρές Γ., Κωστούλας, Γελαλής (85’ Κίτσιος), Αθανασιάδης (70’ Κολτσίδας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Κοτούμπας, Πουρουτίδης.