Βαθμολογία

Στην επανάληψη βρήκε τον τρόπο η Α.Ε. Κιλελέρ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πέρασε η Α.Ε. Κιλελέρ, κερδίζοντας με σκορ 0-3 το Μαυροβούνι στο γήπεδο Βουναίνων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», αφού δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τις δύο ομάδες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία με τους παίκτες του κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα να είναι πραγματικά αξιόμαχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και να παλεύουν για το καλύτερο.

Από την άλλη ο τεχνικός του Κιλελέρ κ. Κώστας Κατσάρας παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές αφού κύριος στόχος τους είναι η παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο μέρος στο 40’ έντονες διαμαρτυρίες ακούστηκαν από τους παίκτες του Μαυροβουνίου και την κερκίδα, όταν ζήτησαν πέναλτι στην επαφή που είχε ο Κουκουφίκας με τον Μπέτση. Ο διαιτητής που ήταν κοντά δεν είχε την ίδια γνώμη και συνέχισε το παιχνίδι.

Το Κιλελέρ είχε δύο σουτ στο πρώτο μέρος στο διάστημα 20’ με 22’ με τους Κατσαμάγκα και Μπαρούτα, όμως ο Αναστασίου μπλόκαρε εύκολα.

Όλη η εικόνα του ματς άλλαξε στην επανάληψη για το Κιλελέρ, με τους παίκτες που έγιναν αλλαγή και ήταν ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Άκης Βαγενάς.

Στο 47’ ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Αναστασίου να αποκρούσει το ένα χέρι σε κόρνερ.

Το Μαυροβούνι «απάντησε» ένα λεπτό μετά με το πολύ καλό σουτ του Καρατζούκου και την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 52’ νέα μεγάλη απόκρουση για τον Αναστασίου με το ένα χέρι σε κόρνερ στο πολύ καλό σουτ του Μπάρδα.

Στο 53’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, την κεφαλιά πήρε ο Κούκος, που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δοδοντσάκης έκανε το 0-1.

Το 0-2 έκανε στο 60’ ο Θανάσης Παπαγεωργίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαμάγκας στην ανατροπή του από τον Σταμέκο.

Στο 74’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Θανάση Παπαγεωργίου και ο Χατζησαββίδης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι νικητές είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τους Ελέζη στο 67’ και Βλησαρούλη στο 75’ με τον Αναστασίου να μπλοκάρει.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Πράπας (80’ Πιτσίλκας), Μπατζέλας Β. (70’ Σταυροθόδωρος) Μπατζέλας Ν., Σταμέκος, Κακαζούκης (70’ Πλίτσης), Μπάγκας Κ., ,Μπάγκας Δ., Μπέτσης (80’ Κυριακίδης), Ακριβόπουλος (46’ λ.τρ. Γκουζιώτης), Καρατζούκος.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μπεκτέσι, Μπάρδας, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Κουκουφίκας (60’ Χατζησαββίδης), Αλτάνης (46’ Παπαγεωργίου), Κούκος (65’ Ελέζη), Κατσαμάγκας (65’ Τζαννής), Βλησαρούλης, Χατζής (46’ Βαγενάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μίχος, Δεληγιάννη.