Βαθμολογία

Παλικαρίσιος βαθμός για τον Κίσσαβο, απώλεια για τον Π.Ο.Ε.

Ένα πολύ μεγάλο ματς διεξήχθη το Σάββατο (20/1) στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο με τον Π.Ο.Ε. με τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη με πάρα πολύ κρύο και δυνατό αέρα και αυτό σίγουρα δεν επέτρεψε να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Παρόλα αυτά έγινε ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και το τελικό 2-2 χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι του κ. Αποστόλη Τσιανάκα πραγματικά έκαναν κατάθεση ψυχής και έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο βαθμός έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού ο Κίσσαβος έπαιξε για ένα πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζιούρας στο 41’). Παράλληλα αρκετοί έμπειροι παίκτες αποχώρησαν τραυματίες με σοβαρότερο όπως φαίνεται του έμπειρου Μπολάκη. Ευχές από το athleticlarissa για ταχεία ανάρρωση. Επίσης τραυματίες αποχώρησαν οι Κορδέλας και Τζέκα. Άξιος ο πόντος για τον Κίσσαβο που κοίταξε στα μάτια τον Π.Ο.Ε. και έδειξε πως διαθέτει μία δυνατή ομάδα που δύσκολα χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Από την άλλη ο Π.Ο.Ε. του κ. Ζήση Ζιάγκα, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, παρόλα αυτά κατάφερε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να μειώσουν σε 2-1 και στο 62’ έφεραν το ματς στα ίσα. Παρότι στην επανάληψη είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν τους γηπεδούχους, δεν βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Κισσάβου και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος (2-2).

Στο 15’ ο Κώτσιας έκανε την ωραία σέντρα και ο Τζέκα με κεφαλιά έμπειρου φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 34’ ο Κουκούλης για την Ελασσόνα ανέτρεψε τον Τζέκα με τον ίδιο να σκοράρει ξανά από την άσπρη βούλα (2-0).

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Ελασσόνα κέρδισε πέναλτι σε μία φάση όπου μονομάχησαν Τζιούρας και Μουλτσιάς με τον Ρολντάν να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα (2-1). Στη συγκεκριμένη φάση κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Τζιούρας με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα πως δεν υπάρχει κάποια παράβαση.

Έξι λεπτά αργότερα ο Τζιούρας σε μία φάση του ματς, έκανε χέρι και δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Κίσσαβος έπαιξε για το υπόλοιπο του ματς με παίκτη λιγότερο.

Στην επανάληψη ο Π.Ο.Ε. μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ. Στο 47’ από σέντρα του Κορτσάρι, ο Καραμούλας δεν μπόρεσε να κοντρολάρει τη μπάλα και έτσι πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 62’ ο Κουκούλης έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2 παρά την προσπάθεια του Γιάκου να αποκρούσει τη μπάλα.

Τελευταία ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. ήταν στο 78’ όταν ο Καραγκούνης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Χάμος, Κουλουκτσής, Αγγέλης, Μπολάκης (19’ λ.τρ. Πλιάγκας), Ντιντής, Κορδέλας (52’ λ.τρ. Μέρκο), Κώτσιας, Τζιούρας, Τζέκα (88’ λ.τρ. Τριανταφύλλου).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής (70’ Γκαμπέτας), Καραμούλας, Κωνσταντινίδης (58’ Αναδολού), Κουκούλης, Ρολντάν, Καραγκούνης, Μουλτσιάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Γκαρέλης, Μπουρονίκος.