Βαθμολογία

Πέρασε από τη Ραχούλα η Λάρισα ‘88

Η Λάρισα ’88 ήταν η μεγάλη νικήτρια για το παιχνίδι με την Δόξα Ραχούλας με τελικό σκορ 0-2. Αξίζει να αναφέρουμε πως το ματς είχε αναβληθεί δύο φορές (μία το Νοέμβριο και μία το Δεκέμβριο).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, η Δόξα Ραχούλας που έχει μία νεανική ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, έτσι η Λάρισα ’88 έκαμψε τις αντιστάσεις και στο 60’ έβγαλε τη σέντρα ο Χατζηρούφας και ο Βασίλης Μικερτζής με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 65’ καλό σουτ του μαχητικού Μπράτσου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 70’ ο Βασίλης Μικερτζής έκανε το σουτ που είχε όμως την ίδια τύχη. Ενώ στο 73’ από πλάγια ο Άλεξ Γιάτσε πλάσαρε για το τελικό 0-2.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Δαβίδης, Θεοχαρούλης Μ., Καλαϊτζόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαρίσης, Τζανακούλης (80’ Ψάρρας), Γκιούρης (70’ Γελατζόπουλος), Θεοχαρούλης Β. (60’ Ρίζος), Αργυρακούλης (60’ Σαμψάρης), Νταφούλης.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Κωνσταντίνου Β., Ντόνας, Θεοχάρης (60’ λ.τρ. Γιάτσε), Βουλγαράκης, Παυλίδης (75’ Κατσούλης), Μαλάκης (60’ Καντώνιας), Μικερτζής Β., Ιμέρι, Μπράτσος, Μικερτζής Α. (40’ λ.τρ. Χατζηρούφας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας, Κολοβός, Τσούντζουρας.