Βαθμολογία

Ισοπαλία, σαν νίκη ψυχολογίας για την Α.Ε. Κιλελέρ!

Ένα πολύ ιδιαίτερο ματς έδωσε την Κυριακή (7/1) η Α.Ε. Κιλελέρ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του νομού μας κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που φαντάζει ως νίκη, αν αναλογιστεί κανείς πως το Κιλελέρ αγωνίστηκε με σημαντικές βασικές απουσίες (Βαγενάς – Μπαρούτας), παράλληλα έπαιξε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα της κατηγορίας που κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Το τελικό 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού η συνολική εικόνα του ματς ήταν ισορροπημένη και σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές. Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στην πλευρά των πάγκων όπου σίγουρα δεν γινόταν να παιχθεί ποδόσφαιρο!

Οι παίκτες του Κιλελέρ κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους, πήραν «κεφάλι» στο σκορ, δέχθηκαν την ισοφάριση σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που ο αντίπαλος βρήκε κενούς χώρους και το πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος (κρατήθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεις!!!), αποσπώντας έναν βαθμό ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 22’ ο Κατσαμάγκας στην αντεπίθεση, έδωσε στον Αλτάνη που από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα από σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή (1-1).

Στο 56’ το Κιλελέρ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο προωθημένος Αντωνίου πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 69’ ο Σεχολλάρι με την εμπειρία του έκανε ένα πολύ καλό σουτ από πλάγια, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Τουλίκας για το Κεραμίδι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Μπάρδας, Ελέζη, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ. (89’ Φώλιας), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Χατζής (69’ Βλησαρούλης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργιος, Κόλα, Λαμπίρης (76’ Τουλίκας Γ.), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (85’ Μεληκιώτης), Ιντζόγλου (60’ Μετάϊ), Σεχολλάρι, Κρυεμάδι (60’ Μουράτη), Γκιώνης, Τουλίκας Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσίντζας (Θεσσαλίας), Τασιόπουλος Κ. (Θεσσαλίας), Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Πολύ κοντά σε τρεις μεταγραφές η Α.Ε. Κιλελέρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa, μετά την απόκτηση του επιθετικού Βλησαρούλη, το Κιλελέρ είναι πολύ κοντά σε ακόμη τρεις τουλάχιστον μεταγραφές. Ο λόγος για έναν έμπειρο στόπερ που προέρχεται από ομάδα του εξωτερικού (είναι Λαρισαίος) και δύο παίκτες από ομάδες του γειτονικού Βόλου (εξάρι και εξτρέμ).