Βαθμολογία

Δεύτερη μεταγραφή για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Μέμο Φασούλα που είναι ένας νέος φιλόδοξος ποδοσφαιριστής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού μέσου Μέμου Φασούλα. Ο Φασούλας είναι 20 ετών, αγωνίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Πελασγιώτιδας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημία της Αστραπής Νέας Πολιτείας, αγωνίστηκε στις Ακαδημίες Κ-16 του Ηρακλή Λάρισας καθώς και στην αντρική ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία. Μετέπειτα αγωνίστηκε στον Δωτίεα Αγίας, στην Αστράπη Νέας Πολιτείας, στην Α.Ε. Κιλέλερ και στον Παναγροτικό Νίκαιας πριν μεταγραφεί στην ομάδα της Πελασγιώτιδας. Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Μέμο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Μέμος Φασούλας τόνισε τα εξής: "Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο. Όσο αφορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι μεγάλη τιμή για εμένα η πρόταση και η δυνατότητα να φορέσω την φανέλα ενός τόσο ιστορικού σωματείου. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για την συνέχεια της σεζόν."