Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι

Ένα πολύ ενδιαφέρον και ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Βουναίνων ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την Α’ DE TOX και την 15η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1 και έτσι ανέβηκαν στην βαθμολογία ενώ απέκτησαν και καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία κόσμου και από τις δύο ομάδες. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές με αρκετά δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και το Μαυροβούνι να παρουσιάζεται αποφασισμένο για τη νίκη, κάτι που στο τέλος το κατάφερε.

Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων προσπάθησε, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, μείωσε σε 2-1, όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη απέναντι μάλιστα και σε έναν δυνατό αντίπαλο της κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 2’ ο Αχιλλέας απείλησε με ένα σουτ του Σταμπουλή που πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Ακριβόπουλο και Μπέτση.

Στο 27' οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε με πανέμορφο χτύπημα και νίκησε τον Σουλιώτη για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Μαυροβούνι κατάφερε να βρει νωρίς το δεύτερο γκολ. Στο 54' και μετά από αδράνεια στην άμυνα του Αχιλλέα, ο Κακαζούκης πάτησε περιοχή και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Αποστολάκη. Την εκτέλεση ανέβαλε ο ίδιος και πέτυχε το 2-0.

Στο 57’ ο Τσιάκος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Αναστασίου έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Ακριβόπουλος έκανε ένα καλό σουτ από πλεονεκτική θέση, ο κίπερ του Αχιλλέα μπλόκαρε.

Στο 63’ ο Μπέτσης βρέθηκε σε θέση για γκολ, ο νεαρός τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε και πάλι.

Στο 65' ο Τσιάκος πάτησε περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος από αντίπαλό του με τον κ. Δημερά να είναι κοντά και να δείχνει να συνεχιστεί το ματς, με τους ανθρώπους του Αχιλλέα να ζητούν πέναλτι.

Στο 70' ο Γκατζουλής "έσκαψε" όμορφα στον Τσιάκο όμως ο επιθετικός του Αχιλλέα δεν κατάφερε να αλλάξει πορεία στην μπάλα με κεφαλιά.

Στο 73’ ο Ακριβόπουλος πριν σουτάρει από θέση πλεονεκτική, αντίπαλος αμυντικός του πήρε την «μπουκιά από το στόμα».

Στο 79' ο Φούσα σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά μετά από όμορφη σέντρα του Δημολιού και μείωσε σε 2-1.

Στο 84' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι αέρα δύο τερμάτων όταν ο Βασίλης Μπατζέλας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-1).

Στο 87' ο Σουλιώτης έβαλε στοπ σε σουτ του Νίκου Μπατζέλα ενώ στο 89' ο Πλίτσης σούταρε με την μπάλα να σταματάει στον Σουλιώτη και εν συνεχεία στο κάθετο δοκάρι στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Σταυροθεόδωρος (60’  Πλίτσης), Λιλολάρι (70’ Μπατζέλας Ν.), Σταμέκος, Μπατζέλας Ν., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Μπάγκας Δ., Μπέτσης, Ακριβόπουλος (81’ Ριζόπουλος Δ.), Καρατζούκος 70’ Εμμανουήλ).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς - Κώστας Παπαρίζος): Σουλιώτης, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Αποστολάκης (77’ Μπρόσκα), Δημολιός, Γκουγκουλιάς, Κρικώνης, Καρβούνης, Γκατζούλης (83’ Κομισόπουλος) , Σταμπουλής (67’ Φούσα), Τσιάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μάνος, Δεδικούσης.