Βαθμολογία

Μεταγραφές ουσίας για τον Σμόλικα! (PICS)

Δυνατά ξεκινά τον μεταγραφική του σχεδιασμό για την περίοδο του Ιανουαρίου ο Σμόλικας που κάνει εξαιρετική χρονιά στην Α’ DE TOX και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η διοίκηση του σωματείου μαζί με τον έμπειρο τεχνικό κ. Νίκο Χρόνη δουλεύουν συστηματικά αυτό το διάστημα και μάλιστα έκαναν τις πρώτες τους μεταγραφές με στόχο την καλύτερη δυνατή ενίσχυση ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Στο σύλλογο θα συνεχίσει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Γκανάβας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Πελασγιώτιδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναγροτικό Νίκαιας με μεγάλη επιτυχία! Παίκτης που έχει πολύ καλή τεχνική και σκοράρει με ευκολία.

Επίσης στον Σμόλικα θα συνεχίσει ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος επιθετικός Γιώργος Παρασκευούδης που ανήκε μέχρι πρόσφατα στο Κιλελέρ (ομάδα Γ’ Εθνικής), ενώ έχει περάσει από τον Απόλλωνα Λάρισας και τους Αμπελόκηπους με πολύ καλές συστάσεις και πολλά γκολ στο ενεργητικό του!

Δύο μεταγραφές ουσίας για τον Σμόλικα που δυναμώνει ακόμη περισσότερο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και βλέπει με αισιοδοξία και πίστη τη συνέχεια.