Βαθμολογία

Δυνατό «μπαμ» με Τσιάκο ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Την πρώτη του προσθήκη που ήταν και ιδιαίτερα ηχηρή, έκανε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με την προσθήκη του επιθετικού Κώστα Τσιάκου. Παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ξεχωρίζει για την ποιότητά του και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον τεχνικό κ. Τάσο Μπεριτζά, καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του κ. Κώστα Παπαρίζο και Λεωνίδα Κιόρογλου και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Τσιάκου. Ο Τσιάκος μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΟ Ελασσόνας έχοντας σκοράρει έως τώρα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Αγωνίζεται στην θέση της επίθεσης και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Λαμίας, ενώ μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αγωνιζόμενος στην Κ-17 στο πρωτάθλημα της Superleague. Ενώ αγωνίστηκε με την Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ στα πρωταθλήματα Κ-20 της Superleague επίσης.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στον ΑΟ Καρδίτσας, την Λάρισα 2012, τον Φαλανιακό και τον Δωτιέα Αγίας, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας.

Έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ 2 σεζόν στα πρωταθλήματα Κ-20 της Β' Εθνικής κατηγορίας και δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Α ΕΠΣΝΛ DETOX την περίοδο 2019-20 με 20 τέρματα σε 24 αγώνες, ενώ και την περασμένη σεζόν σημείωσε 25 γκολ και αναδείχθηκε εκ νέου πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Κώστας Τσιάκος δήλωσε τα εξής:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ, Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε έναν Σύλλογο με μεγάλη δυναμική και ιστορία.

Ευχαριστώ τόσο τους ανθρώπους της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και είναι μεγάλη χαρά για εμένα η εκ νέου συνεργασία μου μαζί τους. Εύχομαι η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΟ Ελασσόνας για την συνεργασία μας, την Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Ελασσόνας».