Βαθμολογία

Ημέρες ξεκούρασης για την ΑΕΛ

Τετραήμερο ξεκούρασης από χθες για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Β’, που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 16:00, στο AEL FC ARENA.

Ο προπονητής των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ έχει μόνο θετικά αποτελέσματα υπέρ του.

Πάντως ο ίδιος είναι πολύ προσγειωμένος, παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου της Super League 2 και δείχνει πως είναι ικανή να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Θέλει πάνω από όλα η ομάδα να δείξει το ίδιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, διότι πολλές φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν κάνει καλό και, όσο περισσότερο κρατά χαμηλούς τόνους, τόσο και οι ελπίδες για άνοδο από παιχνίδι σε παιχνίδι θα αυξάνονται.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν με πολλή διάθεση και αντιλαμβάνονται πως οι επιτυχίες έρχονται μετά από πολλές θυσίες και όχι με πολλά λόγια.

Να σημειώσουμε πως στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’ δεν θα αγωνιστεί ο Κοσσονού, που συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να εκτίσει την ποινή του, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να τεθούν οι τραυματίες Γιανναράκης και Οτορμίν.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
ΠΗΓΗ