Βαθμολογία

Ο Πανίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ θέλει φέτος να αλλάξει κατηγορία και αυτό αποδεικνύεται από τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία, αλλά και από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από Θεσσαλονίκη στο στόχαστρό της βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πανίδης, ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη αρκετά ικανό.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 χρονών (γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2001 στη Θεσσαλονίκη) και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μπέμπηδες, για να πάει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ Κ-19 και κατόπιν δανεικός στον Α.Ο. Τρίκαλα, για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ Κ-19 που πήρε δύο πρωταθλήματα και ο ίδιος είχε 53 συμμετοχές και πέτυχε 21 γκολ.

Αν αποκτηθεί, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση, αφού διακρίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλοι δύο παίκτες στο στόχαστρο της λαρισινής ομάδας.

Η απόκτηση των παικτών γίνεται με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα με περισσότερες λύσεις, αφού φέτος η Super League 2 έχει πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί αυξημένο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Από κει και πέρα, ο Πατράλης που εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει για να πάρει χρόνο συμμετοχής, συζητάει με την ομάδα του ΠΟΤ Ηρακλή, στον οποίο αγωνιζόταν και πέρυσι, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά.

Πηγή: Ελευθερία - Σωτ. Κέλλας