Βαθμολογία

Δοξάστηκε με «ήρωα» τον Στεργίου!

Τα τέσσερα γκολ του Βάϊου Στεργίου, επισφράγισαν την μεγάλη νίκη για την Δόξα Αμυγδαλής απέναντι στην μαχητική Λάρισα ’88 στο τελικό σκορ 4-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο.

Πολύ νωρίς στο 12’ ωραία σέντρα του Ανδρέου, κεφαλιά του Στεργίου για το 1-0. Στο 20’ η πάσα του Καψάλη ήταν και πάλι για τον Στεργίου που με σουτ έκανε το 2-0.

Τρεις καλές ευκαιρίες για τη Λάρισα ’88 στο 35’ και 40’ με τα σουτ του Διαμαντή, Μπράτσου και Σκορδίλη να περνούν δίπλα από το δοκάρι.

Στο 43’ το σουτ του Καψάλη έξω από την περιοχή βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Στο 50’ πέναλτι κέρδισε ο Βασίλης Κοτάκος, ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1.

Πολλά χαμένα τετ α τετ για τη Λάρισα ’88 είχαν οι Σκορδίλης, Κοτάκος, Ιμέρι, Ντόνας και Γιάτσε. Πολλά απέκρουσε και ο τερματοφύλακας της Αμυγδαλής Κοσμάς.

Στο 85’ ύστερα από πάσα του Στεφανούλη, ο Στεργίου με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 91’ ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Φλάβιο Κολέτσι και του Ντάφη, τελικός αποδέκτης ο Βάϊος Στεργίου που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Αποστολόπουλος, Ντινούλης, Βέης (72’ Γραμμενίδης), Ανδρέου, Μπαμπάλης, Στεφανούλης (86’ Κολέτσι Ο.), Κολέτσι Κ. (70’ Κολέτσι Φ.), Οσμάνι (46’ Κουτίνας), Στεργίου, Καψάλης (46’ Ντάφης).

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κοτέλης, Χατζηρούφας, Κολαξής, Βουλγαράκης, Κωνσταντίνου Β. (70’ Κατσούλης), Παυλίδης (50’ Γιάτσε), Ντόνας, Μικερτζής, Ιμέρι (70’ Καραλευθέρης), Μπράτσος (46’ Κοτάκος), Σκορδίλης (70’ Θεοχάρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Συρμακέζης, Μπόλος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ