Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Δαμάσι

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Δαμασιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX. Έτσι ο Δαμασιακός έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 12 βαθμούς είναι στην 13η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει τρεις καλές στιγμές όταν αρχικά στο 15′ ο Φούσα έκανε παράλληλη πάσα στον Παπακωνσταντίνου όμως αυτός δεν πρόλαβε προ κενής εστίας να πλασάρει. Στο 25′ ο Κρικώνης σούταρε με τον Νικολακούλη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 35′ ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ με τον Νικολακούλη να διώχνει εντυπωσιακά στο παραθυράκι του. Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε ακόμη δύο καλές στιγμές επίσης να φτάσει στο γκολ. Στο 60′ ο Καρβούνης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στα σώματα. Στο 70′ ο Γκατζούλης σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Δαμασιακός (Φακίτσας Νικόλαος): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Καρακάνος, Οικονόμου, Φορτούνας, Μουσιάρης Δ. (27′ λ.τ. Λούτσος), Τσάτσος (56′ Τσιάλτας), Λέτσιος (88′ Δεληχάς), Τσατσελάρι, Σάρα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μπρόσκα, Γιαννακός, Γκουγκουλιάς, Γκατζουλής, Καρβούνης, Παπακωνσταντίνου (65′ Αποστολάκης), Κρικώνης, Φούσα (65′ Μπασδάνης).

ΠΗΓΗ