Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για την Αναγέννηση Καλοχωρίου

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πήρε μία ευρεία νίκη απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου με σκορ 0-3 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους που παρατάχθηκαν με ενδεκάδα ανάγκης. Από την άλλη το Καλοχώρι βρήκε τους διαδρόμους και απέσπασε ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο 10’ μία κεφαλιά του Κρητικού έφυγε άουτ για τους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά μετά, την κάθετη πάσα έβγαλε ο Δούρος, για τον Λευτέρη Καραντώνη που με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 55’ ύστερα από ομαδική προσπάθεια, ο Νούσιος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Θοδωρής Πατρίκης με πλασέ νίκησε τον Μπίτη για το 0-2.

Στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γιάννης Νταμπαλέτσος έκανε και το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τη Δόξα ευκαιρίες χάθηκαν από τους Τσακαβίτη, Καββαδία και Καπετάνιο. Ενώ για το Καλοχώρι ευκαιρίες έχασαν οι Έξαρχος Γ., Κρητικός και Σαμαρίνας.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Λούκα, Μαξιμιάδης, Τζαλαμπύρας (55’ Καρανικόλας), Κουτάντος, Μωραΐτης, Τσακαβίτης, Δαμασουλιώτης, Γρηγορίου (46’ Τσαλίκης), Καββαδίας, Καπετάνιος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Νταμπαλέτσος, Νούσιος, Καραντώνης, Πατρίκης (60’ λ.τρ. Σαμαρίνας), Λίταινας Μ. (70’ Έξαρχος Α.), Ζησόπουλος (46’ Ιλιάζι), Δούρος, Μουράνι (46’ Έξαρχος Γ.), Κρητικός, Στραβέλας (70’ Παράφορος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσένος, Καπρουσιώτης, Σούρλας.