Βαθμολογία

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Σμόλικας

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Σμόλικα Φαλάνης και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Γιάννουλης με τελικό σκορ 2-0 για την ομάδα του κ. Νίκου Χρόνη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Σμόλικας συνεχίζει την ανοδική του πορεία, έχοντας κάνει ένα ωραίο σύνολο με παίκτες όπως ο Πολύζος στην άμυνα και ο Κακαβίτσης στην επίθεση που είναι «πολυτέλεια» για την κατηγορία καθώς και αξιόλογους νεαρούς που έχουν μέλλον μπροστά τους να έχουν πρόοδο στην καριέρα τους.

Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι διαθέτουν ένα καλό σύνολο παικτών και είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι.

Ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο λιγοστές, για το Σμόλικα στο 14’ ωραία ενέργεια του Γιώργου Χριστακέα από τα πλάγια για τον Γκαλμπογκίνη, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ πριν γίνει απειλητικός. Στο 20’ ωραία ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Δοξαριώτης, τον σταμάτησε όμως ο Παπαζήσης.

Στο 31’ ωραία πάσα από τον Βαγγέλη Χατζούλη για τον Γιώργο Κακαβίτση μέσα στην περιοχή και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 55’ ύστερα από κόρνερ του Γιάννη Πόνηρου, ο Δημήτρης Αλατάς, με κεφαλιά έκανε και το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 65’ πολύ καλή ενέργεια του Νερπιέτρι, η κεφαλιά του Κακαβίτση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ χαμένο τετ α τετ για τον Γιώργο Κακαβίτση, ενώ στο 85’ και 90’ χαμένες ευκαιρίες για τον Σμόλικα είχε ο Δημήτρης Νερπιέτρι.

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας (46’ Πατσής), Πολύζος, Τάφα, Αλατάς, Φούντογλου (46’ Πόνηρος), Νερπιέτρι, Χατζούλης, Γκιόνα (75’ Γούτος Β.), Γκαλμπογκίνης (80’ Χαρισούλης), Κακαβίτσης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Τζίκα Ν. (77’ Γκούγκλας), Κατσογιάννης (83’ Νούσιας), Παναγιώτου, Περήφανος, Χασιώτης, Μπακαρτζής (77’ Πλατής), Δοξαριώτης (77’ Μίκα), Ροκάς (62’ Τζεμολάρι), Νούσιος, Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νίκζας, Μάνος.