Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Συκούριο

Από έναν βαθμό απέσπασαν Κίσσαβος Συκουρίου και Αχιλλέας Φαρσάλων στο τελικό 1-1. Σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Αχιλλέας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, είχε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως μια στιγμή αδράνειας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφερε την ισοφάριση για τον Κίσσαβο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες του Αχιλλέα να ανοίγουν το σκορ στο 14' όταν μετά από ομαδική συνεργασία από τα δεξιά ο Κερμελίδης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αετόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους με τους παίκτες του Αχιλλέα να χτυπούν στην κόντρα επίθεση χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 25' ο Αετόπουλος σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του γκολ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ενώ στο 30' ο Κερμελίδης έκανε το σουτ με τον Γιάκου να τον σταματά εντυπωσιακά. Στο 37' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Κώτσιας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στα καρέ του Αχιλλέα και με πλασέ πέτυχε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν μοιρασμένη κατοχή και να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ. Στο 55' ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια θέση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο όμως πλάσαρε άουτ.

Στο 60' το πλασέ του Κώτσιου από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ από πλευράς γηπεδούχων. Ενώ στο 65' ο Γκατζουλής είδε το δυνατό σουτ που επιχείρησε να σταματά στον Γιάκου.

Στο 70' ο Γιάκου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75' ο Κρικώνης σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γκατζουλή στο 80' στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λαναράς (63' Χάμος), Κορδέλας, Αγγέλης, Κώτσιος, Ντιντής, Μπολάκης (80' Τόπης), Τριανταφύλλου (70' Τσίκος), Κουλουκτσής, Τζιούρας, Σβερκούλης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς - Κώστας Παπαρίζος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Γιαννακός, Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Γκατζουλής, Αετόπουλος (52' Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου (60' Καρβούνης), Σταμπουλής, Κερμελίδης (70' Φούσα).