Βαθμολογία

Πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Απόλλωνα η Ανθούπολη

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (26/11) το μεσημέρι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Ανθούπολη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους (0-3) και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο για τους νικητές.

Το ματς διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο, που όμως δεν επηρέασε τις δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Η ομάδα του κ. Μιχάλη Ζιώγα κατάφερε να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ που σημείωσε, ενώ στην επανάληψη διαχειρίστηκε σωστά το ματς, πέτυχε και τρίτο γκολ και πήρε το τρίποντο.

Από την άλλη η ομάδα του κ. Τάσου Βενέτη παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική κυρίως στην επανάληψη εκεί που πίεσε για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ωραίο ματς με την Ανθούπολη να έχει την ουσία και να παίρνει τη νίκη, ενώ ο Απόλλων αν και έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έτσι αποκόμισε κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο 5’ σουτ του Βλαχάκη στα χέρια του Βιλανάκη η μπάλα. Στο 10’ ο Κουβελάς άνοιξε το σκορ για το 0-1 με ωραίο σουτ από πάσα του Αναγνώστη.

Στο 16’ ο Βλαχάκης έδωσε πάσα στον Αναγνώστη και αυτός με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 0-2.

Στο 36’ ο Αργύρης έκανε το δυνατό σουτ, στα χέρια του Βιλανάκη η μπάλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Τσιούτσας για τον Απόλλωνα έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά ο Κουβελάς έκανε τη σέντρα ο Αναγνώστης το σουτ, σε κόρνερ έδιωξε ο Βιλανάκης. Στο 57’ ο Χατζηλιόντας έκανε το φάουλ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 73’ ο Σέσι έκανε το μακρινό σουτ για το 0-3 από πάσα του Αναγνώστη. Ένα λεπτό μετά ο Κουβελάς βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 78’ ο Καραγιάννης εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε δύσκολα ο Βιλανάκης. Τέλος στο 80’ ο Αργύρης έκανε το σουτ, σε κόρνερ έβγαλε ο Βιλανάκης.

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Βιλανάκης, Σκούπρας, Νικολακούλης, Μπόρος (46’ Λάϊος), Διβανές (80’ Τερζούδης), Μπαγιώτας, Μπουκουβάλας (46’ Χατζηλιόντας), Σιάτρας, Τσαπατόρης, Τσιούτσιας (75’ Χατζής Θ.), Γερεντές (46’ Πασσιάς).

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Τσάτσος, Λάϊος, Πανταζής, Καραμπούζης, Σέσι, Μούτσα (77’ Κωστούλας), Αναγνώστης (81’ Σινάν), Βλαχάκης (67’ Καραγιάννης), Αργύρης (81’ Καρατζούκος), Κουβελάς (77’ Μαριγκούδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Koσμάνος, Κοτούμπας.