Βαθμολογία

Μεγάλη «αγκαλιά» από τον Campos FM 97.8 (PICS + VIDEOS)

Μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (23/11) στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Delopoulos Trans στη Λάρισα. Για αρκετές ώρες διεξήχθη ένα Μουσικό – Φιλανθρωπικό Event του Campos FM 97.8, από το στούντιο του οποίου παρέλασαν αγαπημένα προγράμματα και φωνές της λαρισινής διασκέδασης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την εκδήλωση, οραματίστηκε ο όμιλος Delopoulos Trans και πραγματοποίησε ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος που χρόνια τώρα πέρα από ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό ασκεί και φιλανθρωπική δράση.

Η αίθουσα είχε εξέχουσες προσωπικότητες, καθώς και χορηγοί που τίμησαν την εκδήλωση έμπρακτα. Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι από τις πλημμυροπαθείς περιοχές, ο λόγος για τον κ. Βασίλη Ντελόπουλο που είναι πρόεδρος από την τοπική Κοινότητα Σωτήριο Λάρισας, ο κ. Δημήτριος Καραμήτρος από την τοπική Κοινότητα Αρμενίου, καθώς και η κ. Αντζέλικα Κεχαγιά εθελόντρια από τις Εργατικές κατοικίες Γιάννουλης.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειψε και η ΠΑΕ ΑΕΛ που πάντα στηρίζει και βρίσκεται κοντά σε τέτοιες κοινωνικές δράσεις. Η κ. Δήμητρα Βασιλάκου που είναι μέλος της διοίκησης ήταν εκεί μαζί με τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Σουλούκο και Αχμέντ – Λαυρέντιο Κοσονού. Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ άνοιξε την αγκαλιά της φέρνοντας πλούσια δώρα για τις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν.

Η Μουσική Εκδήλωση, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Campos FM 97.8 και σε συνεργασία με την επιχείρηση «Caramela live», ανέλαβαν να διασκεδάσουν σε ζωντανή μετάδοση όλους τους ακροατές, με την ορχήστρα και τους καλλιτέχνες του Νο 1 καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης στη Λάρισα να βρίσκονται στο στούντιο.

Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Μπέλλου, Νίκος Σκούφας και Ίριδα και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής ως special guests έκαναν ένα πολύ ωραίο πάρτι για όλους.

Ήταν επίσης η Τζωρτζίνα Νικάκη, ο Νίκος Νταλάκας, η Σίσυ Πολυδώρου και ο Γιάννης Μικερτζής. Όλοι τους τίμησαν την εκδήλωση αφιλοκερδώς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν χρήματα από καλεσμένους επιχειρηματίες – χορηγούς αλλά και απλό κόσμο που βοήθησε, ώστε να αγοραστούν δώρα για τα παιδιά οικογενειών, πλημμυρισμένων περιοχών της Θεσσαλίας, που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να έχουν στο σπίτι ή όπου αλλού διαμένουν, ακόμα και ένα απλό χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Με αυτό τον τρόπο όλοι αυτοί που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, έδωσαν λίγη χαρά σε μικρά παιδιά που η ζωή τους άλλαξε δραματικά μέσα σε μια στιγμή, καθώς πιστεύουμε ότι είναι η μόνη ελπίδα αυτού του τόπου και πρέπει να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα, την πίστη στον άνθρωπο και κυρίως το χαμόγελο στα πρόσωπά τους!

Επίσημη προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν ο κ. Αθανάσιος Μαμάκος ο νέος Δήμαρχος Λαρισαίων, ο κ. Λευτέρης Τσουμάνος νέος δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Αχιλλέας Κέλλας επίσης δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Θανάσης Δρυστέλλας επίσης δημοτικός σύμβουλος, η κ. Μαρία Γαλλιού εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Δημήτρη Κουρέτα. Τέλος ο κ. Αναστάσιος Μπρέζας (περιφερειακός σύμβουλος).

Χορηγοί Εκδήλωσης: Caramela Live, DELOPOULOS TRANS, Sport Travel.

Επίσης: ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΙΚΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΜΕΚΑΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΚΑΖΙΑΝΝΗ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΤΑΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ IL POMODORO DI LARISA, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΑΡΓΙΣΣΑ”.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Campos FM 97.8, camposnews978.gr, larisanew.gr.

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://