Βαθμολογία

ΑΕΛ Κ17 – ΝΠΣ Βόλος Κ17 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε χθες Σάββατο 18/11 η ομάδα Κ17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΝΠΣ Βόλου σε έναν αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Μακρυχωρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League (Β’ Φάση, ΣΤ’ Όμιλος). Ενημερωτικά σήμερα στις 12:30 γίνεται ο τελικός της 1ης φάσης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που είχε χαρακτήρα πρόωρων play offs. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει μία θέση στην τελική 4άδα του πρωταθλήματος SL Κ17 που αγωνίζεται και η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ Κ17, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της, που νίκησε τον Παναιτωλικό και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ήταν ιδιαίτερα δημιουργική κάνοντας αρκετές φάσεις για γκολ αφήνοντας καλές εντυπώσεις για την δουλειά που γίνεται μιας και παρουσιάζεται ανταγωνιστική ακόμα και σε μέρες όπως χθες στο Μακρυχώρι που είχε 5 σημαντικές απουσίες.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό όμως από ένα λάθος στην άμυνα προηγήθηκε ο ΝΠΣ Βόλος στο 18′. Παρότι χάθηκαν ευκαιρίες σε ακόμα ένα παιχνίδι ίσως ήταν διαφορετική η εξέλιξη και το αποτέλεσμα αν στο 70′ έδινε ο διαιτητής το καθαρό φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και την κόκκινη κάρτα.

Επόμενη αποστολή για την ΑΕΛ Κ17 είναι το Σάββατο 25/11 στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (15:00).

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας) : Σπανός, Μπαργιώτας (46′ Καλαθάς), Αβραμούλης, Γκρόζος, Αρσένης, Κουπατσάρας, Βαρσάμης (66′ Τσακνάκης Μ.), Κουτζαηλίας, Μπασδέκης (80′ Λυγούρας), Δημηνίκος, Γραβάνης.

ΠΗΓΗ