Βαθμολογία

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση Ομορφοχώρι – Ραχούλα

Στο γήπεδο Ομορφοχωρίου, η τοπική Δόξα αναμετρήθηκε με την Δόξα Ραχούλας για την πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος).

Το παιχνίδι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε από ένα γκολ η καθεμία και τρεις κόκκινες κάρτες (μία για τους γηπεδούχους και δύο για τους φιλοξενούμενους).

Η Δόξα Ομορφοχωρίου του κ. Μανώλη Γαραζανάκη μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Άρη Καπετάνιο στο 30’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα Ραχούλας του κ. Κώστα Γούλα, κατάφερε στο 36’ να φέρει το ματς στα ίσα (1-1), όταν ωραία ασίστ έβγαλε ο Νταφούλης και ο Ζάτσε με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62’ δύο κόκκινες κάρτες δέχθηκε η Δόξα Ραχούλας και έμεινε με εννιά παίκτες, όταν ο Γκαρλέμος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία και ο Θεοχαρούλης την δεύτερη κίτρινη.

Παρόλα αυτά η Ραχούλα το πάλεψε. Στο 70’ το σουτ του Νταφούλη χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ το Ομορφοχώρι αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Τσακαβίτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 90’ μοναδική ευκαιρία χαμένη από θέση τετ α τετ, το πλασέ του Δαυίδη έφυγε άουτ.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Μωραΐτης, Μαξιμιάδης, Καρανικόλας, Τζόγκας, Τσακαβίτης, Λούκα, Δαμασουλιώτης, (46’ Καββαδίας), Ροδίτης (80’ Χατζόπουλος), Τζαλαμπύρας (10’ λ.τρ. Ανωνίου – 70’ Κουτάντος), Καπετάνιος.

Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Λαρίσης, Δαυίδης, Παπαδημητρίου, Καλαϊτζόπουλος (35’ Ζάτσε), Τζανακούλης, Ρίζος (62’ Ψάρρας), Θεοχαρούλης, Αργυρακούλης (62’ Γκιούρης), Νταφούλης, Γκαρλέμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας, Μίτης, Καραγεώργος.