Βαθμολογία

Νικηφόρο ξεκίνημα για το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου μπήκε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, αφού το Σάββατο (4/11) επικράτησε στην έδρα του Στομίου, κερδίζοντας τον Θερμαϊκό με το ευρύ σκορ 1-4. Η αναμέτρηση διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την 1η αγωνιστική.

Στο 23’ ο Στέλιος Λίταινας με ωραίο σουτ που αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα για το 0-1. Στο 55’ ο Γιάννης Νταμπαλέτσιος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-2.

Αντέδρασε το Στόμιο στο 65’ με το πλασέ του Παπανικολάου από θέση τετ α τετ (1-2), ύστερα από την ωραία πάσα του Ξαφάρα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κώστας Ξαφάρας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 69’ ο Βαγγέλης Παπανικολάου με ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Στο 78’ ύστερα από ομαδική προσπάθεια για το Καλοχώρι, ο Χρήστος Ζησόπουλος έκανε το πλασέ και το 1-3, ενώ στο 90’ σε κόντρα επίθεση ο Γιώργος Δούρος έκανε το τελικό 1-4.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Δρυστέλλας, Πατέτσιος, Πολύζος (50’ Γιάνναρος), Δάλλας, Ταπατάς, Χαϊνταρλής (85’ Γιουρέλης), Καρέτζος, Τσιάρας, Παπανικολάου, Χαλιάνης (70’ Τσακνάκης), Ξαφάρας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Μπλούφας, Ιλιάζι, Στραβέλας (87’ Παράφορος), Πατρίκης Θ. (46’ Καραντώνης), Λίταινας Μ., Μουράνι (46’ Νταμπαλέτσιος), Δούρος, Λίταινας Σ. (65’ Ζησόπουλος), Νούσιος (80’ Σαμαρίνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Στάμος, Κοντονάσιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ