Βαθμολογία

Στην επανάληψη ο Π.Ο.Ε. τη μεγάλη νίκη (PICS)

Τίποτα δεν προμήνυε στο παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Αργυροπουλίου και τον Π.Ο.Ε. το τελικό σκορ που ήταν 0-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε χωρίς γκολ (0-0), το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα 45 λεπτά, ήταν κυρίως κέντρου με τους παίκτες και των δύο ομάδων να μην έχουν βρει τα πατήματά τους.

Τρεις καλές ευκαιρίες για τον Π.Ο.Ε. στο πρώτο μισό και μία για τους γηπεδούχους. Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους, αρχικά ο Π.Ο.Ε. άνοιξε το σκορ στο 48’ και δύο λεπτά μετά με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματά του.

Στη συνέχεια προσπάθησαν οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι, έτσι στο 75’ ο έμπειρος φορ Κώστας Τσιάκος πέτυχε και το τρίτο τέρμα και το χατ τρικ για τον ίδιο.

Αξίζει να  αναφέρουμε πως πολύ καλή εικόνα για τον Π.Ο.Ε είχε ο νεαρός Γιώργος Καραμούλας (δεξί χαφ) που μπήκε στο ημίχρονο και στο 85’ κατάφερε να πετύχει και ένα πολύ όμορφο γκολ και το τελικό 0-4 για την ομάδα του.

Στο 23’ ο Ζιαγκλιαβός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 25’ την ίδια τύχη είχε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωνσταντινίδη.

Στο 31’ ωραία σέντρα από τον Ρολντάν μέσα στην περιοχή για τον Κορτσάρι, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ωραία σέντρα έβγαλε ο Κίτσιος Δ., για τον Γκάτη αυτός πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έσωσε ο Μπούσιας σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Μουλτσιά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη στο 48’ ωραία ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Τζον Ρολντάν, έδωσε για τον Κώστα Τσιάκο, αυτός το πλασέ από κοντά και το 0-1.

Στο 50’ πέναλτι κέρδισε σε ανατροπή ο Καραγκούνης από τον Κίτσα, εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιάκος για το 0-2.

Στο 75’ απευθείας εκτέλεση φάουλ με τη σέντρα – σουτ του Κώστα Τσιάκου για το 0-3. Και στο 85’ σουτ – βολίδα από τον Γιώργο Καραμούλα για το τελικό 0-4.

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Γεωργούλας, Κίτσιος Π., Καραμπάλιος, Κίτσας, Τσιρογιάννης, Κατσαρός, Γκάτης, Σακοράφας, Τσιάγκος, Κίτσιος Δ., Βογιατζής Ν.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Μπούσιας, Περτζιόνι (68’ Τσιπλικάρης), Ζιαγκλιαβός, Κωνσταντινίδης (46’ Καραμούλας), Καραγκούνης (82’ Αγορογιάννης), Μουλτσιάς (61’ Κριεζής), Τσιάκος, Ρολντάν (82’ Γκανάτσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Βαλιώτης.