Βαθμολογία

«Χτίζει» ομάδα πάνω σε γερά θεμέλια η Αναγέννηση Καλοχωρίου

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ξεκίνησε την προετοιμασία της, αρχές Σεπτεμβρίου, η οποία γίνεται στο γειτονικό γήπεδο Χειμαδίου, αφού του δικό της γήπεδο είναι σε ανακατασκευή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Αναγέννηση θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Η διοίκηση παραμένει ίδια για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Πρόεδρος είναι ο αγαπητός σε όλους κ. Αχιλλέας Σαΐτης όπου δίνει και την ψυχή του για την αγαπημένη του ομάδα. Ο βασικός κορμός παρέμεινε στο μεγαλύτερο μέρος του από την περσινή χρονιά, έγιναν κάποιες μεταγραφές και αναμένονται τουλάχιστον τρεις ακόμη.

">http://

Νέος προπονητής ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Καλοχωρίου κ. Μιχάλης Λίταινας που έχει όρεξη και διάθεση να μεταφέρει τις γνώσεις του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο πήχης τη φετινή χρονιά αν και κρατιέται χαμηλά, σίγουρα στην Αναγέννηση θα προσπαθήσουν όλοι έτσι ώστε να επαναφέρουν την ομάδα στην Β’ ΕΠΣΛ, εκεί όπου έπαιξε ποδόσφαιρο τα περισσότερα χρόνια της ιστορίας της.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία πως με κίνητρο τη διάκριση και την όρεξη των νέων παιδιών θα γίνει κάτι πολύ καλό φέτος.

Το γήπεδο σε λίγο διάστημα αναμένεται να είναι έτοιμο και αυτό θα αποτελέσει το «δυνατό χαρτί» της ομάδας, με την διοίκηση να περιμένει και την έμπρακτη στήριξη του κόσμου γι’ ακόμη μία φορά.

Οι δηλώσεις

Αχιλλέας Σαΐτης (Πρόεδρος)

«Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού, καθώς και στην ομάδα μας την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Η χρονιά να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση θέλει η ομάδα να κάνει μία καλή και ανταγωνιστική χρονιά και φυσικά να προσπαθήσει για το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδό μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις αρχές Δεκεμβρίου, έτσι θα χαθούν τουλάχιστον 2-3 αγωνιστικές στην έδρα μας. Σίγουρα το κάλεσμά μας για τη φετινή χρονιά αφορά όλους τους φιλάθλους του Καλοχωρίου και όχι μόνο, έτσι ώστε να γίνουν ο 12ος παίκτης που θα δώσουν το έναυσμα στην ομάδα για το βήμα παραπάνω».

Μιχάλης Λίταινας (Προπονητής)

">http://

Σωκράτης Παπαναστασίου (Τερματοφύλακας)

">http://

Θεόδωρος Μπλούφας (Ποδοσφαιριστής)

">http://