Βαθμολογία

Ασταμάτητη και στις μεταγραφές η Ανθούπολη! (PICS)

Η Ανθούπολη μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Oλύμπου Γόννων, ανακοίνωσε δύο ακόμη μεταγραφές με σκοπό να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ DE TOX που είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα την Κυριακή (15/10) ανακοίνωσε δύο προσθήκες, έτσι ώστε να υπάρχουν αρκετές επιλογές στον μαραθώνιο της φετινής χρονιάς. Στην Ανθούπολη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Ηλίας Πανταζής και ο Τζέβρι Σινάν.

Ο Ηλίας Πανταζής είναι ένας νέος φιλόδοξος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Φαλανιακό και εκεί αγωνίστηκε αρκετά χρόνια, συνέχισε στον Π.Ο.Ε., μεταγράφηκε στην Α.Ε. Κιλελέρ και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Ανθούπολης. Παίκτης με αστείρευτες δυνάμεις, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο στόχο της νέας του ομάδας.

Ο Τζέβρι Σινάν προέρχεται από την Αναγέννηση Ολύμπου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Απόλλωνα Γαλήνης, τον Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς και τον Σ.Σ. Ραψάνης. Είναι ένας δυναμικός παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης, ενώ έχει πολλά γκολ και ασίστ στις «πλάτες» του όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται.