Βαθμολογία

Με την ίδια επιτυχημένη «συνταγή» ο ΑΟ Μαυροβουνίου

Μετά την ονειρεμένη χρονιά που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο ΑΟ Μαυροβουνίου, θέλει και φέτος να βάλει γερές βάσεις έτσι ώστε να έχει μια άνετη παραμονή και παράλληλα να αποδώσει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, όπως όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση είναι εκείνη που επιτελεί ένα θεάρεστο έργο τα τελευταία χρόνια, αφού έχει καταφέρει να κρατήσει όλους τους γηγενείς ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται για την φανέλα του συλλόγου.

Τα νέα αποκτήματα

Αλέξανδρος Κυριακίδης, Βαγγέλης Πράτσας, Ραφαήλ Εμμανουήλ, Θανάσης Σταυροθόδωρος, Μπάμπης Λάλλος, Πλίτσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκείνος ο οποίος έχει κάνει την διαφορά και έχει δέσει με την ομάδα είναι ο τεχνικός κ. Δημήτρης Κουκουλιαύκας που δουλεύει αθόρυβα και παρουσιάζει ένα άκρως σημαντικό έργο. Το φετινό καλοκαίρι έγιναν λίγες προσθαφαιρέσεις όσον αφορά το ρόστερ, ενώ παράλληλα αναμένονται 1-2 μεταγραφικές κινήσεις. Επιπλέον, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας ο Βασίλης Σπανός και ο Βασίλης Αναστασίου, οι οποίοι απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τέλος άπαντες στις τάξεις του ΑΟ Μαυροβουνίου έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και καθημερινά πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους ως μια "οικογένεια" που έχει δέσει με τα χρόνια. Αυτό αποτελεί και ένα μεγάλο μέλημα του κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα που έχει φτιάξει μια ομάδα - οικογένεια στην οποία οι ποδοσφαιριστές λειτουργούν ως ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Οι δηλώσεις

Αχιλλέας Φούντας (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Δημήτρης Κουκουλιαύκας (Προπονητής)

">http://

Αλέξης Κακαζούκης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Σωκράτης Φακίτσας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αλέξανδρος Κυριακίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Πλάνα από την προπόνηση

">http://