Βαθμολογία

Κίσσαβος Συκουρίου: Νέα χρονιά, αντάξια της ιστορίας του! (PICS+VIDEOS)

Την Τετάρτη (9/8) το athleticlarissa βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του ιστορικού Κισσάβου Συκουρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023 – 24.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλοι ευχήθηκαν με μία φωνή, να μην υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα, κάτι που συνέβη την περασμένη χρονιά και στιγμάτισε τον σύλλογο, με το «καλημέρα» ο Κίσσαβος είχε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς τους Άγγελο Κορδαλή (χιαστό στην προετοιμασία), Στέφανο Παπαγιαννούλη (μόλις τη δεύτερη αγωνιστική χιαστό) και Δημήτρη Τσαμάγκο (το Νοέμβριο έβγαλε τον ώμο). Ευχόμαστε στα παιδιά να είναι σιδερένιοι και να μην έχουν ποτέ ξανά πρόβλημα.

Ο Κίσσαβος έχει μία διοίκηση σοβαρή όλα αυτά τα χρόνια, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Φέτος πρόεδρος ανέλαβε ο φιλόδοξος κ. Ζήσης Γκανάτσιος, όπου έχει συμπληρώσει 20 χρόνια στην ομάδα, ξεκινώντας από παίκτης, μέλος της διοίκησης και τώρα πρόεδρος. Η ενασχόλησή του με τα κοινά τον έχει φέρει να είναι αντιδήμαρχος Τεμπών, δίπλα στον εξαιρετικό Δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα είναι συμπαγής με παίκτες από το χωριό που αγωνίζονται πολλά χρόνια, έτσι λοιπόν κρατήθηκε ο βασικός κορμός, έγιναν πέντε μεταγραφές και αναμένονται τουλάχιστον δύο ακόμη, που αφορούν τις θέσεις αμυντικού και επιθετικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως παρέμεινε στην ομάδα ο Κρητικός Μανώλης Μπολάκης που αγωνίζεται στο κέντρο και βοηθάει πολύ. Σημαντικό γεγονός είναι πως παρέμεινε για 5η χρονιά ο έμπειρος τεχνικός κ. Αποστόλης Τσιανάκας, ο οποίος έχει δύο πολύ θετικά στοιχεία, το ένα ότι ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής όταν αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και το δεύτερο ότι έγινε προπονητής γιατί αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και έγινε και αυτός μέλος της ομάδας του Κισσάβου Συκουρίου.

Για 2η χρονιά παρέμεινε στην ομάδα ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κώστας Γουμενόπουλος που έχει και την Ακαδημία που αριθμεί 46 παιδιά, από το 2016 – 2009 (Κ8, Κ10, Κ12, Κ14).

Όμως αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως μεγάλο ρόλο στην ομάδα παίζει ο κόσμος της, που σίγουρα αποτελεί τον 12 παίκτη, έτσι ώστε η ομάδα να φτάνει στα επιτυχή αποτελέσματα.

Στόχος τη φετινή χρονιά για τον Κίσσαβο είναι να κάνει μία καλή και ανταγωνιστική πορεία, να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά δίνει μεγάλη σημασία και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τη δική σου σημασία στην ιστορία έχει το έτος ίδρυσης της ομάδας που είναι το 1930.

To τεχνικό τιμ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Οι μεταγραφές

Θάνος Ντιντής, Δημήτρης Σβερκούλης, Αποστόλης Ζιόμπουρας, Σάκης Ευσταθίου, Βασίλης Ντάλλας.

Τα φιλικά

19/8 με Φαλανιακό

26/8 με Σμόλικα Φαλάνης

29/8 με Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων

2/9 με Δόξα Αργυροπουλίου

7/9 με Αετός Μακρυχωρίου

Οι δηλώσεις

Ζήσης Γκανάτσιος (Πρόεδρος)

">http://

Νίκος Ζέβλας (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Αποστόλης Τσιανάκας (Προπονητής)

">http://

Θάνος Ντιντής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Κορδέλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Πλιάγκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Τζιούρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αποστόλης Ζιόμπουρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση