Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής 6/8/2023 στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Πλατύστομο.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Πολιτιστικού Σύλλογου “Πηλέας”, όλοι έμειναν… κάγκελο την στιγμή που είδαν – χωρίς κανένα προφανή λόγο- να εμφανίζεται άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να σβήσει άκουσον – άκουσον την ψησταριά για τα σουβλάκια στην εκδήλωση!

Άπαντες σάστισαν με την εικόνα, όταν διεπίστωσαν ότι ο πυροσβέστης είχε πάρει το λάστιχο και έριχνε νερό στα κάρβουνα. Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Πηλέας” Κώστας Ευθυμίου κατήγγειλε δια του μικροφώνου της εκδήλωσης ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

“Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρέξηγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την πυροσβεστική. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τώρα τι γίνεται. Σκέφτηκε να μην φάμε και πολλά σουβλάκια και έχουμε πρόβλημα με την χοληστερίνη. Αυτός είναι ο κ. πρόεδρος που έχει ο στόχο 4 χρόνια τώρα να σβήσει τον Πηλέα. Ενοχλείται. Τώρα, δεν ξέρω γιατί. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά επιβραβεύεται και είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της κοινότητας. Να τον χαιρόμαστε όλοι μαζί…”.

Σύμφωνα με τους παριστάμενους -κάποιοι- απέδωσαν το σκηνικό στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Μακρακώμης, κάτι το οποίο βέβαια δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ούτε κατά διάνοια…

lamianow.gr