Βαθμολογία

Στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Πρόδρομος Ποτόσογλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων για την μεταγραφή του Πρόδρομου Ποτόσογλου. Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα φορά ο Πρόδρομος Ποτόσογλου ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Υπέρεια Φαρσάλων.

Ο Ποτόσογλου μέχρι πρότινος ανήκε στον Απόλλων Λάρισας και αγωνίστηκε στην Super League μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές και 871' αγωνιστικά λεπτά.

Ο Πρόδρομος γεννήθηκε στην Λάρισα στις 30/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία των Αμπελοκήπων (2013-2017) όπου έπαιξε και στην πρώτη ομάδα.

Έχει αγωνισθεί ακόμη στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας, τον Π.Ο. Ελασσόνας, τον Δωτιέα Αγιάς, τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και τον ΑΟ Σελλάνων όπου και υπήρξε ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πριν μεταγραφεί στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας.

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός όμως με την ίδια ευχέρεια αγωνίζεται και στην θέση του αμυντικού χαφ.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Πρόδρομο στην μεγάλη οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς!"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Πρόδρομος Ποτόσογλου τόνισε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Αχιλλέας είναι ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό σωματείο του Νομού μας και το να ανήκεις σε αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και μακριά από τραυματισμούς όλοι οι ποδοσφαιριστές."