Βαθμολογία

Σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Ο Α.Ο Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει και εντάσσει στο δυναμικό του πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας. Αναλυτικά, πρόκειται για τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Καλαπανίδας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών. Αγωνίζεται στην θέση σέντερ μπακ, δεξί μπακ και αμυντικό χαφ. Επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά από πέρασμα από ΑΕΛ και Νεοχώρι Τρικάλων.

Μπουκουβάλας Δημήτρης

Ο Δημήτρης είναι 19 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χαφ και αριστερού μπακ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νέας Πολιτείας και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δαμασιακού και της Δήμητρας Γιάννουλης.

Νικολακούλης Αθανάσιος

Ο Θάνος είναι 24 ετών. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών (ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Τρίκαλα, ΠΑΣ Λαμία, Αλμυρό Ηρακλείου, Τύρναβο, Τσαριτσάνη).  Είναι κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ) και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και να συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Τσαπατώρης Αποστόλης

Ο Αποστόλης είναι 22 ετών, είναι η τρίτη γενιά της οικογένειας Τσαπατώρη που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό μας σύλλογο αφού είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας και του Παναθηναϊκού  Δημήτρη Τσαπατώρη και εγγονός του Βασίλη Τσαπατώρη. Είναι ένας χαρισματικός μεσοεπιθετικός με πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας.

Τσιούτσιας Αλεξανδρος

Ο Αλέξανδρος είναι 24 ετών. To 2017-18, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2.  Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Τσαριτσάνη, Φωκικό, Απόλλων Λάρισας και Ερ. ΑΕΛ. Είναι επιθετικός και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδος μας.

Η Διοίκηση του Απόλλων Λάρισας τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.