Βαθμολογία

Νέες δυνατές κινήσεις από την Ανθούπολη! (PICS)

Η Ανθούπολη δείχνει έτοιμη για υψηλές «πτήσεις» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX όπου και θα μετέχει. Ο σύλλογος με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρίφτη και ένα άξιο Δ.Σ., κάνει δυνατές μεταγραφές και προετοιμάζεται για την ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά που θα ακολουθήσει. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε άλλες δύο δυνατές κινήσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά το νέο τεχνικό επιτελείο.

Βασίλης Λάϊος

Ο Βασίλης Λάϊος είναι ένας δυναμικός αμυντικός που έχει σημαντικές παραστάσεις από Γ’ και Δ’ Εθνική. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Αχιλλέας Φαρσάλων και είναι δεδομένη η βοήθεια αλλά και η εμπειρία που θα δώσει στη νέα του ομάδα. Έχει αγωνιστεί στην Ανθούπολη στα πρώτα του βήματα, τον Τύρναβο, τον Αμπελωνιακό, τον Δωτιέα Αγιάς, το Λουτράκι, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τη Νίκη Βόλου αλλά και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Φίλιππος Καραμπούζης

Ο Φίλιππος Καραμπούζης είναι άλλη μία δυνατή κίνηση. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τελευταία του ομάδα ήταν ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Έχει παίξει επίσης στον Φαλανιακό, τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, τον Παναγροτικό Νίκαιας και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Έμπειρος παίκτης με αστείρευτες δυνάμεις.