Βαθμολογία

Το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας

Την Πέμπτη 13/7/23 στο γήπεδο Φιλιππούπολης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Α.Ο Απόλλων Λάρισας. Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τερζούδης Χρήστος του Αθανασίου
Αντιπρόεδρος Α: Μπουχουρίδης Χρήστος
Αντιπρόεδρος Β: Παγουλάτος Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Διδασκάλου Γιώργος
Ταμίας: Τερζούδης Χρήστος του Νικολάου
Γενικός Αρχηγός: Δοξόπουλος Ευάγγελος
Έφορος υλικού και γηπέδου: Δοξόπουλος Παναγιώτης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: Σουλούκος Νικόλαος
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Κατσάνος Βασίλης

Δήλωση προέδρου
Ευχαριστούμε τα μέλη της Γ.Σ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τα νεοεκλεγέντα μέλη και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή θητεία.
Είναι μια χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο μας. Καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τον σύλλογο στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος μας είναι διττός: αφενός, να δημιουργήσουμε μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα συμμετέχει στην Α’ τοπική κατηγορία. Η ομάδα θα αποτελείται από νέους παίχτες και θα στηριχθεί κυρίως στα παιδιά της ακαδημίας μας. Αφετέρου, να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τις πολυπληθείς ακαδημίες μας, ρίχνοντας βάρος στην παραγωγή παιχτών και ταυτόχρονα στην σωστή διαπαιδαγώγηση και διασκέδαση των παιδιών. Είναι η χρονιά επαναπροσδιορισμού του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Σύντομα θα ανακοινωθεί ο προπονητής που θα αναλάβει ακαδημία και μεγάλη ομάδα καθώς και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.