Βαθμολογία

Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley – Κεντρικής Ελλάδος

Στην καρδιά της Ελασσόνας και για πρώτη φορά θα διεξαχθούν οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος «Junior Regional 2023» αυτό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχεται 20 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ-17 και Κ-19, από όλη την Κεντρική Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών.  Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας. Οι αγώνες των κοριτσιών θα διεξαχθούν μεθαύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, ενώ οι ομάδες των αγοριών θα διαγωνιστούν την Κυριακή 16 Ιουλίου, όποτε μετά το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθούν και οι 4 τελικοί αγώνες της διοργάνωσης.
Αναφορικά με τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Beach Volley ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας δήλωσε τα εξής: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και τις 20 ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας. Πρόκειται για μια εξαιρετική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Δήμο μας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αλλά και τη φροντίδα της Δημοτικής Αρχής που έθεσε τον μηχανισμό του Δήμου σε επαγρύπνηση και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ευόδωση του εγχειρήματος, με την κατασκευή του νέου γηπέδου. Τέτοιου είδους διοργανώσεις ευελπιστούμε να γίνουν θεσμός, ώστε να έχουμε περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια τόσο αυτή η διοργάνωση, όσο και άλλες».