Βαθμολογία

«Να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Βατανιακού ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει EURO 2023. Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Αναστάσιος Θέος, δήλωσε ότι η Εθνική Ομάδα θα φανεί αντάξια της ποδοσφαιρικής γιορτής του EURO 2023 (Μάλτα, 3-16 Ιουλίου), συμμετέχοντας στις "8" καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου.

"Η παρουσία μας στην τελική φάση του EURO 2023 στην Μάλτα, ήταν ο απώτερος στόχος του ποδοσφαιρικού μας ταξιδιού από την αρχή της χρονιάς, όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας στην πρώτη προκριματική φάση στην Ελβετία. Ο πρώτος στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση επιτεύχθη, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτόν. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα, αφού μας τοποθετεί ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δημιουργεί το κίνητρο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην διοργάνωση.

Το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών διαθέτει ταλέντο και αγωνιστικότητα. Τα παιδιά έχουν αποκτήσει πλέον νοοτροπία νικητή μετά τις δύο πρωτιές που κατέκτησαν στα τουρνουά της Ελβετίας (Qualifying Round) και της Ιρλανδίας (Elite Round). Είμαι πεπεισμένος ότι στα γήπεδα της Μάλτας θα αποδειχθούμε αντάξιοι της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του EURO 2023 και θα εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. H Εθνική είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτή θα είναι η ταυτότητα μας σε όλη την διάρκεια του τουρνουά".