Βαθμολογία

Μεγάλη συμμετοχή στο 9ο Τουρνουά Ακαδημιών Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και μεγάλη οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 το 9ο τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών, στις εγκαταστάσεις της τοπικής ένωσης.

Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης και τιμώμενα για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Βαλαώρας και Βασίλης Χατζηπαναγής και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας,  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Χατζηζήσης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Γρεβενών Μ. Αδάμος, ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Νεοχωρίου Γρεβενών Μ. Μπαλάφας, ως έτερος συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές και ομάδες τίμησαν με την παρουσία τους τις αξίες και τα ιδανικά του αθλήματος. Στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά βοήθησαν οι εθελοντές, τα μέλη των ποδοσφαιρικών σωματείων, οι γονείς, οι συνοδοί και οι φίλαθλοι, με την άψογη συμπεριφορά τους.