Βαθμολογία

Φινάλε με ισοπαλία για το Κιλελέρ (PICS)

Το τελευταίο του παιχνίδι έδωσε το Κιλελέρ την Κυριακή (11/6) στο Σταυρό Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα του Αστέρα με τελικό σκορ 0-0.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Οι γηπεδούχοι με το βαθμό πανηγύρισαν και αυτοί με τη σειρά τους την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ το Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά αφού είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική.

Περίπου 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με την διοίκηση του Κιλελέρ να ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία.

Στο πρώτο μέρος ήταν παιχνίδι κέντρου για τις δύο ομάδες, στην επανάληψη στο 47’ ωραία σέντρα του Ζαχάρη στο δεύτερο δοκάρι για τον Κακκάβα, αυτός έκανε το πλασέ, έδιωξε με τα πόδια ο Κουτσιρίμπας, στην επαναφορά ο Κουνουδάς δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Αργύρης, ο Χατζησαββίδης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα Σταυρού έγιναν ένα «κουβάρι» για την μεγάλη τους επιτυχία.

Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραϊσκος – Δήμος Σπυριδάκης): Τσάμης (73’ Σίψας), Λάππας, Στυλιανός, Αυγουστάτος, Ακασού, Λυτάκης (8’ λ.τρ. Κουδουνάς), Παρλάντζας, Λόζος (46’ Ευαγγελλόπουλος), Ζαχάρης (65’ Πολυδεύκης), Κακκάβας, Χαντζής (73’ Μαραγκός).

 

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας – Βασίλης Δοδοντσάκης): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β., Πανταζής (71’ Νικολαϊδης), Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου (71’ Βόρφι), Γκουγκουλιάς (56’ Κατσαμάγκας), Αργύρης, Αναγνώστης, Παπαγεωργίου Θ. (56’ Ντιντής Θ.), Χατζησαββίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκαϊτατζής, με βοηθούς τους κ. Τράντα και Βλατάκη (ΕΠΣ Αθηνών).

Τα αποτελέσματα (4ος Όμιλος)

Αστέρας Σταυρού –ΑΕ Κιλελέρ 0-0

Εορδαικός –Μαγνησιακός 3-1

Μετέωρα –ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 α.α.

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας    

Η τελική βαθμολογία (7η αγωνιστική)

Α.Ε. Κιλελερ ………..13

Μαγνησιακός ……….12

Αστέρας Σταυρού…….11

............................................

Εορδαϊκός …………….10

Αστέρας Καρδίτσας…...9

Μετέωρα……………….5

ΕΠΣ Γρεβενών……...…0

Στην Γ' Εθνική ανεβαίνουν:

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟY