Βαθμολογία

Φιέστα ανόδου και τιμής για τον Ράιδο στον Τοξότη

Έναν φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΑΣ Αβέρωφ έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Τοξότης Λάρισας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει την άκρως επιτυχημένη χρονιά που έφερε και την πολυπόθητη άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, αλλά και να τιμήσει τον Απόστολο Ράιδο που φέτος «κρεμάει» τα γάντια του.

Ο έμπειρος πορτιέρο υπήρξε ρέκορντμαν συμμετοχών φέτος στους «κόκκινους» καθώς δεν έχασε ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί σε μία καριέρα 30 ετών περίπου, σε πολλές ομάδες του νομού όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων, το Μαυροβούνι, ο Ιπποκράτης, ο Ατρόμητος Βαμβακούς κ.α.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Ράιδος θα παραμείνει στην οικογένεια του Τοξότη, από άλλο πόστο στη νέα χρονιά.

Στο γήπεδο βρέθηκε η διοίκηση της ομάδας και αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΑΣ Αβέρωφ, ομάδα με την οποία θυμίζουμε ο Τοξότης «συστεγάστηκε» φέτος με άριστη συνεργασία, στο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης».

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς γεμάτη ελπίδες και προσδοκίες για κάτι ακόμη καλύτερο.

* Η διοίκηση του Τοξότη Λάρισας ευχαριστεί την ομάδα του ΑΣ Αβέρωφ και τον κ. Χάρη Κουτσιβό ευχόμενη κάθε επιτυχία σ’ αυτό το γεμάτο νιάτα νέο project στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας.