Βαθμολογία

Έκλεισε τη χρονιά με νίκη το Καλοχώρι! (PICS)

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου αναμετρήθηκε στην έδρα της με την πρωταθλήτρια του ομίλου, την ομάδα του Ναρθακίου με τελικό σκορ 3-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εξαιρετικό ματς έκαναν οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο του ματς, δημιούργησαν ευκαιρίες και έκλεισαν στα καρέ τους κυρίως στο πρώτο μέρος του φιλοξενούνουμενους. Στο 10’ το σουτ του Νούσιου χτήπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 15’ ωραία σουτ του Στέλιου Λίταινα και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Καρατώλιας με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για το Καλοχώρι.

Στο 32’ σουτ του Καραντώνη η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 34’ το σουτ του Τσιρώνη Α’ απέκρουσε με τα πόδια ο Μαργαρίτης.

Στο 38’ ο Νούσιος έβγαλε τη σέντρα και ο Καραντώνης από κοντά αστόχησε. Στο 48’ χαμένο πέναλτι για το Καλοχώρι. Πέναλτι που κέρδισε ο Δούρος και το εκτέλεσε ο Έξαρχος Α. που έστειλε άουτ.

Στο 71’ αντέδρασε το Ναρθάκι με το σουτ του Μουτκανά που έκανε το 2-1. Ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 74’ ύστερα από την μπαλιά του Νούσιου και το σουτ του Λίταινα Σ. μέσα από την μικρή περιοχή.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Καραντώνης, Λούγκος Ι., Ζησόπουλος (65’ Παράφορος), Λίταινας Σ., Τσιρώνης Α., Τσιρώνης Γ., Έξαρχος Α., Δούρος.

Ναρθάκι (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Μπουλούτσος, Καρατώλιας, Λελετζής, Σόρκος, Πιζούλας, Πλίτσης, Πατσιούρας, Κυρίτσης, Μουτκανάς, Μπασδάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκριάπας, Κοτούμπας, Κουτίνα.