Βαθμολογία

Σημαντικές νίκες για Βλαχογιάννι και Πελασγιώτιδα

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX που διεξήχθησαν το Σάββατο (6/5).

Δήμητρα Γιάννουλης-Τύρναβος 2005 3-0

Η Δήμητρα Γιάννουλης μπορεί να κέρδισε με σκορ 3-0 τον Τύρναβο όμως δεν ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και έτσι αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με πολλά νέα παιδιά και ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 58’ με τον Γκαλγκανόπουλο. Στο 77’ ο Δαούλας πέτυχε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Γκαλγκανόπουλος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Κοτλής, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Κουντουράς (59’ Χατζηγρηγορίου), Τσεκούρας, Μπουκουβάλας (72’ Κορλός), Αρσένης, Τάχος (59’ Γκαλγκανόπουλος), Βασιλόπουλος (46’ Νάστας), Εμμανουήλ (59’ Ματσικόπουλος), Δαούλας.

Τύρναβος 2005: Χισκουρτάι, Πέτρο, Στεμπάρι (62’ Λάζος), Σιούτης (62’ Μπαλκουράς), Παπαγεωργίου, Κατσαρός (84’ Μούτσο), Χότζα, Παππάς, Τσατσελάρι, Τσέσμα, Ματράκης.

Δαμασιακός-Σμόλικας Φαλάνης 2 – 4

Πολλά γκολ σημειώθηκαν στο Δαμάσι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Σμόλικα (2-4). Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για τους νικητές σκόραραν οι Νερπιέτρι στο 2’ και στο 52’ και ο Κουτσούκης στο 22’ και 62’.  Για τους Δαμασιώτες σκόραραν οι Τσιάλτας (2’ με πέναλτι) και Δεληχάς (80’).

Δαμασιακός (Αποστόλης Ευαγγέλου): Τσιάλτας Στ., Οικονόμου (62’ Παπαδημητρίου), Καρακάνος, Μουσιάρης Θ., Μπακαΐμης (40’ Πέτρου), Μουσιάρης Δ., Δούκας, Σάρα, Τσιάλτας Θ. (73’ Μπακαΐμης Χρ.), Πλίτσης, Λέτσιος Αστ. (40’ Δεληχάς).

Σμόλικας (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πολύζος, Χαζίζι, Τάφα, Κουτσούκης (72’ Γαζέτας), Νερπιέτρι, Πατσής, Σκούπρας, Χαρισούλης, Γούτος (46’ Κόκκινος (75’ Χώτος), Γκαλμπογκίνης.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Αστέρας Μελισσοχωρίου 3 – 0

Η Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και θα πάει τώρα στον μεγάλο «τελικό» με την «Πέλα» όπου και ο βαθμός του αρκεί.

Ο Φράντζας στο 12’ έκανε το 1-0 και στο 16’ ο Σπύρος Ιωαννίδης πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο φινάλε ο Γελαλής με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Βλαχογιάννι (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Γελαλής, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Λάλλος (63’ Φακίτσας), Αθανασούλης (72’ Κοντοθανάσης), Αλεξίου (63’ Νέτζο), Ιωαννίδης Σπ. (72’ Ιωαννίδης Σεμπ.), Πέτρου.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Μπρούσας, Βογιατζής, Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Γκαραβέλας (46’ Σδράλης Αθ.), Παπαδούλης, Καραμάνος, Νικόλι, Πιέτρι (82’ Παπαϊωάννου).

Όλυμπος Γόννων-ΑΟ Μαυροβουνίου 2 – 2

Όλυμπος Γόννων και Μαυροβούνι έμειναν στο 2-2 σε ένα μας που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ με τον Λιλολάρι και στο 88’ ο Κουκούτσης πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90’ σε 1-2 με τον Μάντζαρη και στις καθυστερήσεις (92’) του αγώνα ο Σερίφης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Τσιαπλές, Ζαϊρές Γ. (80’ Ζαϊρές Β.), Κακούσιος (46’Αλεξόπουλος), Μπούμπουλης Β. (65’ Μπουζούκας), Μπούμπουλης Θ., Τσιντζιλώνης, Γκαμπέτας, Κολτσίδας, Κίτσιος (46’ Κόκρας), Μάντζαρης, Σερίφης.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Σκαφιδάς, Λιλολάρι (46’ Μουταφίδης), Ακριβόπουλος, Φακίτσας, Σπανός, Πράπας, Θάνος (76’ Κουκούτσης).

Φαλανιακός-Πελασγιώτιδα 0 – 2

Η «Πέλα» πέτυχε μία σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον Φαλανιακό (0-2). Ένα τρίποντο που κρατάει ζωντανή της ομάδα του κ. Κώστα Μπακατσή και θα παίξει όλη τη χρονιά με το Βλαχογιάννι όπου θέλει μόνο νίκη για να σωθεί.

Ο Κώστας Κουσιώρας στο 39’ αξιοποίησε την πάσα του Νικούλι και έκανε το 0-1 και στο 86’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τελικό 0-2 μετά από ωραία μεταβίβαση του Φώλια.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Πάνου (77’ Μπλάνας), Στάμος, Πανταζής, Ευαγγελούλης, Κυρίτσης, Καρακίτσιος (66’ Ανατολίτης), Σέρτζι Κολοβό, Τσιάκος, Ιγγλέζος (66’ Ντανίκας).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Φώλιας, Τσιγγάνης, Δάσσιος Γ., Γελαλής, Τσιουραντάνης, Δάσσιος Δ., Οσμάνι, Χριστοδουλάτος (81’ Κουπατσιάρας), Κουσιώρας (87’ Γκρίμπας), Νικούλι.